Elevii deveni, trimişi din baruri, la şcoală

 chiulangii

 

Adriana Năstase

Cel puţin 15 elevi din Deva au fost depistaţi, ieri, că chiuleau de la cursuri şi îşi petreceau timpul în baruri situate în apropierea unor unităţi de învăţământ, faptele minorilor urmând să fie aduse la cunoştinţa directorilor şcolilor şi a părinţilor.


Jucau biliard sau stăteau la suc
Acţiunea comună a poliţiştilor şi jandarmilor a avut drept scop combaterea absenteismului şcolar în rândurile elevilor, o mare parte dintre tinerii prinşi cu ocazia raziei preferând să joace biliard sau să stea la un suc, decât să participe la orele de clasă.
„Chiar dacă tinerii nu consumau băuturi alcoolice, poliţiştii şi jandarmii i-au identificat, urmând ca prezenţa lor în baruri să fie adusă la cunoştinţa conducerilor şcolilor ai căror elevi sunt, pentru a fi luate măsuri disciplinare. De asemenea, vor fi informate familiile elevilor cu privire la o mai strictă supraveghere a acestora“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, subinspectorul Bogdan Niţu. Potrivit poliţiştilor, elevii pot deveni, cu uşurinţă, victime ale unor infracţiuni, atunci când barurile sunt preferate orelor de curs. Acţiuni de prevenire a absenteismului şcolar vor continua şi în alte localităţi ale judeţului Hunedoara.

2 comentarii la „Elevii deveni, trimişi din baruri, la şcoală

  • 25 septembrie 2009 la 8:41
    Permalink

    bravo continuati cu o floare nu se rezolva chiulul……

  • 25 septembrie 2009 la 12:54
    Permalink

    bravo…dar in loc sa cautati oamenii disparuti..cautati elevii care ies la un suc in loc sa cautati infractorii

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare