Elevi premiaţi pentru rezultatele de la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat

Adriana Clej

La finalul săptămânii trecute a avut loc festivitatea de premiere a elevilor care au promovat examenele naţionale cu media 10 anul acesta.
Premierea a avut loc în sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, unde au fost prezenţi pentru susţinerea elevilor premianţi, directori de şcoli, cadre didactice, părinţi şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi judeţene.
În total au fost cinci elevi din judeţ premiaţi, Ministerul Educaţiei Naţionale acordând 1.000 de lei pentru elevii care au promovat examenul de Evaluare Naţională cu media 10, iar 3.000 de lei pentru absolvenţii de clasa a XII-a care au promovat examenul de Bacalaureat cu media maximă, precum şi diplome de merit pentru fiecare.
Pentru promovarea examenului de Evaluare Naţională cu media 10 au fost premiate două eleve din judeţ. Acestea sunt Timeea-Alecsia Băluş, de la Colegiul Naţional „Decebal“ Deva şi Diana-Maria Beţa, de la Şcoala Gimnazială „I.G Duca“ din Petroşani. Andrei Mihai Lazăr de la Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara” din Hunedoara, Iulia Corîci şi Damaris Ilie, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Petroşani, au promovat examenul de Bacalaureat cu media 10.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.