Elevă premiată de mineri

9 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Singura absolventă de liceu cu media 10 la examenul de Bacalaureat, din Valea Jiului, a fost premiată de Sindicatul Muntele, structura sindicală a minerilor din Valea Jiului.
Diana Rusu este multiplă participantă cu rezultate foarte bune la fazele naţionale ale olimpiadelor de Istorie şi a absolvit Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” din Lupeni.

”Astăzi, Sindicatul Muntele – Departament Lupeni a premiat excelenţa, pe singura absolventă din Valea Jiului care a obţinut la Bacalaureat media 10, domnişoara Rusu Diana, care pe lângă aceste rezultate este multiplă participantă cu rezultate foarte bune la fazele naţionale ale olimpiadelor de Istorie. De asemenea, Sindicatul Muntele – Departament Lupeni l-a premiat şi pe profesorul ei de Istorie şi dirigintele ei, profesorul Dan Tănase. Cu siguranţă, Sindicatul Muntele va fi alături şi în continuare prin acţiuni de susţinere a vârfurilor din liceele şi şcolile din Valea Jiului”, a declarat Darius Câmpean, preşedintele Sindicatului Muntele. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-a dat startul renovării Casei de Cultură din municipiul Hunedoara. A doua oară e cu noroc!

Ieri a fost semnat contractul de execuţie a lucrărilor la obiectivul „Reabilitare Casa de Cultură municipiul Hunedoara”. Realizarea acestui proiect...

Colecţii inedite la Deva!

Municipiul Deva va fi mâine, sâmbătă, 11 iulie 2020, gazda expoziţiei „Colecţii Hunedorene”.

Gura lumii, 10.07.2020

Vorbesc gurile rele că o duduie, adjunctă al unui şef de instituţie, taie şi spânzură pe acolo. Mai mult, aceasta...

Închide