Moment festiv la UAMS Baia de Criş

9 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Pandemia, precum şi regimul special de activitate nu au mai permis conducerii Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş ca în ultima vreme să organizeze o manifestare de suflet pentru beneficiarii găzduiţi aici, şi anume Sărbătoriţii lunii. De curând, situaţia a fost remediată.

„Au fost privaţi de acţiunea noastră lunară cei născuţi în aprilie şi mai, dar i-am sărbătorit alături de cei din iunie. Au fost răsfăţaţi cu tort şi suc, însă am respectat regulile impuse de autorităţi şi i-am servit pe fiecare în parte în saloane, evitând aglomerarea. Vreau să le urez încă o dată mult bine, sănătate şi să aibă parte de linişte sufletească. La mulţi ani buni, Viorica Vlase, Victoria Sasu, Georgina Lupea, Maria Jivan, Viorel Stanciu, Lucia Paraschivoiu, Arxinte Moldovan, Nica Bad, precum şi Horia Petru Iovan a cărui onomastică a fost în 29 iunie, de sărbătoarea Sfinţilor Petru şi Pavel“, a afirmat Diana Bulz (foto), managerul UAMS Baia de Criş.
Aceasta mai spune că deocamdată, deşi suntem în plină vară, nu s-a luat în calcul programul excursiilor ce se făceau în fiecare an, riscurile de infectare cu SARS-COV2 fiind încă active şi alarmante. Deoarece în discuţie sunt persoane care acuză diverse afecţiuni, trebuie protejate cât mai bine.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Elevă premiată de mineri

Singura absolventă de liceu cu media 10 la examenul de Bacalaureat, din Valea Jiului, a fost premiată de Sindicatul Muntele,...

S-a dat startul renovării Casei de Cultură din municipiul Hunedoara. A doua oară e cu noroc!

Ieri a fost semnat contractul de execuţie a lucrărilor la obiectivul „Reabilitare Casa de Cultură municipiul Hunedoara”. Realizarea acestui proiect...

Colecţii inedite la Deva!

Municipiul Deva va fi mâine, sâmbătă, 11 iulie 2020, gazda expoziţiei „Colecţii Hunedorene”.

Închide