Eleva Iulia Manole din Hunedoara, câştigătoarea concursului internaţional “My Bright Smile”

18 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

Peste şase milioane de elevi din clasele primare au învăţat cum să aibă grijă de sănătatea dinţilor cu ajutorul Programului Şcolar Colgate, care se desfăşoară de 25 de ani în România.
Programul oferă şansa copiilor cu vârste între şase şi nouă ani de a concura în cadrul competiţiei internaţionale de desene “My Bright Smile”, punând într-o formă creativă informaţiile învăţate. Anual, cele mai bune 12 desene din întreaga lume sunt premiate şi selectate la New York pentru a fi incluse în calendarul global Colgate „My Bright Smile”.
Pentru a treia oară consecutiv, România ocupă un loc în acest calendar, de data aceasta cu ajutorul Iuliei Manole, elevă la Liceul Tehnologic „Matei Corvin“ – Şc. Gimnazială Nr. 6 din Hunedoara.
Ca urmare a alegerii desenului realizat de ea printre cele 12 desene din întreaga lume ce vor fi incluse în calendarul Colgate “My Bright Smile”, eleva Iulia Manole va fi premiată cu bursa “Colgate Bright Smile, Bright Futures”, în valoare de 250 de dolari. În acelaşi timp, clasa a III-a A, din care Iulia face parte, coordonată de învăţătoarea Mihaela Negrea, va primi o bursă de 500 de dolari.
Ceremonia de premiere a câştigătoarei din România a competiţiei internaţionale de desene “My Bright Smile” va avea loc la Hunedoara, în data de 21 martie, la ora 10.00, la Liceul Tehnologic „Matei Corvin“ – Şcoala Gimnazială Nr. 6 (Piaţa Florilor, nr. 1). (M.Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Autobergamo s-a oprit în semifinalele Cupei

Finalul de săptămână a fost marcat de partidele programate în Sala Polivalentă „Ion C. Neagu” din Călăraşi, locaţie care a...

Hunedoara a pierdut cu Metalurgistul Cugir

CS Hunedoara a pierdut în jocul din deplasare de la Cugir, partidă contând pentru etapa a 18-a din Liga 3....

Cetate a făcut egal cu liderul, dar vin vremuri tulburi pentru echipă

Antrenorul Ioan Petcu şi-a dat demisia (încă de joi seară, împreună cu staff-ul său tehnic, totul înaintea partidei pe care...

Închide