Autobergamo s-a oprit în semifinalele Cupei

17 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Finalul de săptămână a fost marcat de partidele programate în Sala Polivalentă „Ion C. Neagu” din Călăraşi, locaţie care a găzduit timp de două zile, meciurile din semifinalele Cupei României la futsal. Trei formaţii din Liga întâi şi liderul ligii secunde s-au întrecut pentru trofeul ediţiei 2018 – 2019 a competiţiei interne numărul doi.

În partida de deschidere s-au întâlnit sâmbătă după amiază United Galaţi, vicecampioana României în ultimele două sezoane, şi CSM Târgu Mureş, echipă care pregăteşte revenirea pe prima scenă a futsalului autohton. Gălăţenii s-au impus la limită, 2 – 1, primind o replică peste aşteptări din partea tinerei formaţii mureşene. Golul victoriei formaţiei pregătite de Florin Ignat a fost marcat în ultimele secunde ale timpului regulamentar.
În meciul vedetă al zilei s-au întâlnit gazdele de la Dunărea Călăraşi şi Autobergamo Deva. Mult mai determinaţi şi beneficiind de sprijinul publicului propriu, elevii lui Marian Şotârcă s-au impus cu 5 – 2, luându-şi astfel revanşa pentru înfrângerea suferită în campionat, 1 – 4 la Deva cu două săptămâni înainte.
Autobergamo a rămas cu regretul că nu a gestionat mai bine evoluţia din semifinale, dar trebuie să strângă rândurile puternic pentru finalul de campionat. În Finala Cupei României din acest an, s-au întâlnit aseară Dunărea Călăraşi şi United Galaţi, partidă care s-a desfăşurat după închiderea ediţiei.
Pentru echipa Autobergamo Deva urmează acum meciul cu Futsal Poli Iaşi, partidă care va conta pentru ultima etapă a sezonului regulat din Liga întâi şi care se va juca sâmbătă la Deva, începând cu ora 18.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hunedoara a pierdut cu Metalurgistul Cugir

CS Hunedoara a pierdut în jocul din deplasare de la Cugir, partidă contând pentru etapa a 18-a din Liga 3....

Cetate a făcut egal cu liderul, dar vin vremuri tulburi pentru echipă

Antrenorul Ioan Petcu şi-a dat demisia (încă de joi seară, împreună cu staff-ul său tehnic, totul înaintea partidei pe care...

Pugilistul hunedorean Cosmin Gîrleanu, medaliat cu argint la CE Under 22

Pugilistul hunedorean Cosmin Petre Gîrleanu este singurul medaliat la actuala ediţie a CE Under 22, competiţie care s-a desfăşurat la...

Închide