Elev de la Liceul De Arte „Sigismund Toduță” Deva, premiat la două concursuri naționale

31 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Educatie si cultura

 

La mijlocul acestei luni a avut loc prima ediție  a Concursului național de colinde şi cântece de Crăciun “Poveste de Iarnă”, organizat de Şcoala de Arte “Janina Bădici” din Bucureşti, concurs desfăşurat în mediul online şi care a fost transmis live pe pagina de Facebook destinată competiției.

Concursul este adresat atât profesioniştilor, cât şi amatorilor, cu vârsta cuprinsă între 4 şi 60 de ani, care studiază pian, canto, chitară şi vioară. Reprezentantul Liceului de Arte “Sigismund Toduță”-Deva, elevul Andrei Dumitru Arhip (foto), din clasa a VII-a pian, anul 1 de studiu, la prof. Cristina Popa-Morait, a participat în cadrul secțiunii rezervate instrumentului cu claviatură alături de încă 58 de concurenți din întreaga țară.

Prin prestația sa de excepție, Andrei a obținut din partea juriului concursului Premiul I de Excelență şi Premiul pentru Compoziție.

Elevul liceului devean a obținut exact aceleaşi rezultate  participând la încă la un concurs online intitulat “Magic Piano”-ediția a II-a, în cadrul categoriei “Profesional”, competiție desfăşurată  în perioada 12-13 decembrie 2020. (Prof. Mariana Onţanu-Crăciun)                                                                                                                           

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Acuzații, cu iz de scandal ieftin, la Primăria municipiului Brad!

Sorina Popa   La Brad, lucrurile se pare că au luat-o razna în şedinţa Consiliului Local. Unul dintre consilierii locali...

LA MULŢI ANI!

E oficial, primele cadre medicale din judeţ au fost vaccinate împotriva Covid!

Miercuri, 30 decembrie 2020, a început vaccinarea anti Covid în judeţul nostru. Un medic şi o asistentă medicală, ambii de...

Închide