Acuzații, cu iz de scandal ieftin, la Primăria municipiului Brad!

Sorina Popa

 

La Brad, lucrurile se pare că au luat-o razna în şedinţa Consiliului Local. Unul dintre consilierii locali de la USR-PLUS, Raul Florin Matei (foto), a postat o înregistrare video pe Facebook, în care îi aduce o serie de acuzaţii primarului municipiului Brad, Florin Cazacu (medalion). Consilierul local vorbeşte în această înregistrare foarte greu, şi susţine că edilul şef al Bradului l-a bătut pentru că nu a vrut să intre video la şedinţa online de consiliu local. Matei spune că se va adresa prefectului, poliţiei locale şi că va cere să se facă dreptate în România. „Dacă nu aş fi luptător, aş vinde tot şi aş pleca din ţară”, a spus consilierul local USR-PLUS. Ai crede, după ce vezi cum vorbeşte alesul local Raul Florin Matei în respectiva înregistrare, că într-adevăr, chiar a luat o mamă de bătaie.

Firește, l-am sunat pe    primarul Florin Cazacu, pentru  a-i afla punctul de vedere față de aceste acuzaţii grave la adresa sa. Redăm în continuare răspunsul acestuia.

„Noi la Brad, ca și în alte localități de altfel, ținem şedinţele de consiliu online, din cauza pandemiei. Toată lumea cunoaşte lucrul acesta. Miercuri, la şedinţa de consiliu, unul dintre aleşi (n.r.-Raul Florin Matei) nu a vrut să intre cu imagine pe Zoom, ca fiecare dintre noi (vezi foto sus). De ce e nevoie să ne vedem? Pentru că s-a întâmplat la un consiliu local din ţară, când a votat altcineva în locul unui consilier. În fine, fiindcă nu a vrut să intre cu imagine, consilierul respectiv a fost scos de pe Zoom. Şi, ne-am trezit cu el în sala unde eram eu, viceprimarul, secretarul primăriei, consilierul care era preşedinte de şedinţă şi trei persoane de la tehnic. El a venit şi a spus că, dacă nu îl lăsăm să participe online, a venit să fie prezent fizic. Pur şi simplu a venit peste noi. S-a aşezat pe scaun. Noi nu i-am spus nimic. Însă, la un moment dat, în timp ce mă filma pe mine cu telefonul mobil, fiindcă îi tremurau mâinile foarte tare, i-a scăpat aparatul din mână. Atâta tot. Nu l-am atins nici pe el nici telefonul său. Dacă acest consilier are vreo problemă să se adreseze organelor abilitate. El încearcă mereu să mă provoace. A candidat pentru postul de primar, a pierdut şi acum face circul acesta. Dar oamenii îl cunosc. Este un individ frustrat, care are o depresie după ce a pierdut alegerile. A venit şi a făcut tărăboi în primărie. De asta au nevoie brădenii? Vrea acum să-și mute depresia de pe Facebook în şedinţe de consiliu local. A văzut că merge la Şoşoacă şi Simion şi, ce a zis, să încerce şi el”, a declarat telefonic  primarul Florin Cazacu,  pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Concluzia? O lăsăm la latitudinea cititorilor acestor rânduri, care sunt tot atât de inteligenți sau chiar mai inteligenți decât noi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare