Egale în… frumuseţe

8 decembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

11 x 1 atacantii de la FC Hunedoara au depasit de mai multe ori defensiva simeriena, dar n-au avut inspiratie in fata portii

Ciprian Marinuţ

Cele mai „tinere şi drăguţe” echipe ale toamnei în fotbalul hunedorean, CFR Simeria şi FC Hunedoara, au remizat, scor 1-1, pe Stadionul „Michael Klein”, din Hunedoara, la capătul unui meci amical, alert şi de bună calitate.

Plus de tupeu
CFR Simeria, revelaţia turului în seria a 5-a a Ligii a III-a, aflată pe locul trei după un parcurs peste aşteptări, a dominat prima repriză a întâlnirii cu campioana de toamnă din Liga a IV-a, FC Hunedoara. Cu un plus de tupeu, dat de faptul că evoluează  într-un eşalon superior, trupa antrenată de Mirel Biriş a dat tonul jocului, graţie posesiei mai bune şi a unei organizări tactice bine puse la punct. Tineri, disciplinaţi şi talentaţi, ceferiştii şi-au valorificat dominarea în urma unei faze fixe, prin Stroia (32), care a reluat în plasă  o centrare dintr-un corner executat de Goronea. E drept că FC Hunedoara putea da lovitura cu patru minute înainte de gol, când Troşcan a profitat de o eroare a lui Găceanu şi a scăpat singur în careu, însă a şutat peste poartă de la doar 10-11 metri. „Suntem foarte mulţumiţi de parcursul echipei în tur. Totul a fost posibil, graţie stabilităţii financiare asigurate de firma AVIS 3000 Mintia, patronată de domnişoara Alina State. E drept că şi jucătorii au muncit mult, au fost disciplinaţi şi serioşi, dar fără stabilitate financiară nimic nu era posibil”, a spus Mirel Biriş, antrenorul echipei simeriene.

Şi-au depăşit tracul
Născută abia în această vară, dar cu un titlu de campioană de toamnă în palmares după turul campionatului, FC Hunedoara a scăpat de emoţii după pauză. Pe fondul  numeroaselor schimbări în ambele tabere, echipa antrenată de Nelu Mitrică a echilibrat jocul şi a avut mai multă iniţiativă în atac. Hunedorenii au reuşit să egaleze prin Stroie (min. 53), care a finalizat o frumoasă acţiune personală, iar apoi s-a jucat pe contre cu ocazii mari la ambele porţi. Cel mai aproape de gol au fost ceferiştii, dar Făgărăşanu a ţintit bara la un atac din ultimul minut de joc şi meciul s-a încheiat cu o remiză… amicală.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Păcăliţi cu locuri de muncă în Marea Britanie

Cinci persoane acuzate că în urmă cu doi ani au înşelat aproape 100 de români cu locuri de muncă în...

Hoţi deghizaţi în zugravi

Doi bărbaţi din municipiul Vulcan s-au deghizat în zugravi şi au spart un apartament, de unde au furat bijuterii şi...

Vârstnicii cer ajutor pentru plata cheltuielilor

Direcţia de Muncă şi Protecţie Socială Hunedoara a propus spre aprobare 34 de solicitări, pentru acordarea unor ajutoare financiare. Majoritatea...

Închide