Echipele de la Siderurgica Hunedoara, vicecampioane naţionale la popice

17 aprilie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Arena de popice din Cluj Napoca a fost gazda ediţiei din acest an a Campionatelor Naţionale de tineret (jucători sub 23 de ani feminin şi masculin) la popice, competiţie la care au participat şi sportivii de la cele două cluburi din judeţul nostru, Siderurgica Hunedoara şi Inter Petrila.

Echipa feminină de la CS Siderurgica Hunedoara (antrenor Mănel Manea), calificată la turneul final după ce a încheiat sezonul regulat pe locul secund, a întâlnit în finală formaţii redutabile, Electromureş Târgu Mureş, Conpet Ploieşti şi Rapid Bucureşti, dar evoluţia hunedorencelor a fost una de excepţie şi au reuşit o clasare pe podiumul de premiere. CS Siderurgica Hunedoara, compusă din Ana Balosin, Noemi Budoi, Andreea Cărămidariu, Ana Corduneanu, Melinda Kalli şi Teodora Mustea, a încheiat competiţia pe locul secund, după Electromureş Tg. Mureş, înaintea celor de la Ploieşti şi Bucureşti, cucerind astfel medalia de argint.
La masculin, echipa Electromureş Târgu Mureş, favorita turneului, a câştigat in extremis, iar popicarii de la CS Siderurgica s-au clasat pe locul secund, cucerind medaliile de argint şi titlul de vicacampioni naţionali. Echipa hunedoreană a fost alcătuită din Daniel Botezatu, Dacian Bulgaru, Raul Chiş, Bogdan Istodor, Roberto Lapoşi şi Flavius Marian (antrenor Mănel Manea).
Echipa Inter Petrila, pregătită de Marcel Dobrică (în formula Sebastian Alexa, Claudiu Feier, Alexandru Ionesi, Răzvan Kovacs, Adrian Matei şi Denis Pădurean) a încheiat concursul masculin pe locul IV.
Urmare a acestei ediţii de campionat naţional, Noemi Budoi şi Ana Corduneanu, la fete, şi Roberto Lapoşi, la masculin, au fost convocaţi la lotul naţional de tineret pentru meciul amical cu Serbia, programat sâmbătă şi duminică la Tîrgu Mureş.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Autobergamo Deva – prima victorie în play-off

Cu ochii pe ce se va întâmpla astăzi la federaţie (în bătălia dintre Burleanu vs. Lupescu pentru funcţia de preşedinte),...

Medicul veterinar Constantin Mihăilă este protagonistul ediţiei de sâmbătă a campaniei „Premianţii fără premii”

Campania „Premianţii fără premii” continuă să ne invite să ieşim în stradă pentru a omagia oameni dintre şi de lângă...

Diminuarea activului net al societăţii la mai puţin de jumătate din valoarea capitalului social subscris

Posibile implicaţii pentru desfăşurarea activităţii în condiţii de continuitate Potrivit prevederilor art. 28 alin. (1) din Legea contabilităţii nr. 82/1991,...

Închide