www.mesagerulhunedorean.ro

Echipe mixte PSD-PNL, în judeţ

  05 mirciacaza

Nicolle Ebner

Ieri, în urma consultării filialelor judeţene, Biroul Politic Central (BPC) al PNL a decis susţinerea candidatului PSD+PC, Mircea Geoană, în turul II al alegerilor prezidenţiale, în condiţiile în care se va negocia şi semna un acord politic, a anunţat liderul liberalilor, Crin Antonescu.

Mesaje conform doctrinelor
Potrivit vicepreşedintelui PNL, Mircia Muntean, campania electorală se va face în echipe mixte PSD-PNL, fiecare formaţiune politică urmând să transmită mesaje electorale conform doctrinelor de dreapta şi de stânga, specifice fiecărui partid. „PSD va avea mesaje ce ţin de problematica socială şi a protecţiei sociale, iar PNL va face cunoscute cetăţenilor politicile economice, prin care putem scoate ţara din criză”, a declarat liderul liberalilor hunedoreni, Mircia Muntean. Acesta a menţionat că, în zilele de joi-vineri-sâmbătă, tripleta Johannis-Geoană-Antonescu va participa la mitinguri electorale, ce vor fi organizate în toate judeţele din Transilvania. Pe plan local, Mircia Muntean afirmă că va „ara” judeţul umăr la umăr cu liderul PSD Hunedoara, Florin Cazacu, pentru ca, la scrutinul din 6 decembrie, judeţul Hunedoara să obţină cel mai mare scor din România, pentru Mircea Geoană.
Potrivit vicepreşedintelui BPC al PNL, liberalii au avut consultări şi cu UDMR. „Alături de PSD, UDMR şi de minorităţi, am realizat majoritatea necesară pentru susţinerea candidaturii lui Geoană la prezidenţiale şi a lui Klaus Johannis, la şefia unui viitor guvern”, menţionează Mircia Muntean, care a participat la adoptarea deciziilor de ieri.

Soluţia pentru ieşirea din criză
 Tot ieri, s-a întrunit Comitetul Executiv Naţional (CXN) al PSD, în care liderii social-democraţi au aprobat colaborarea cu PNL. Preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara, Florin Cazacu, participant la rândul său la luarea deciziilor de la Bucureşti, este de părere că unirea forţelor pentru susţinerea lui Mircea Geoană este un semn ce maturitate şi însănătoşire a vieţii politice româneşti, iar Geoană preşedinte este soluţia pentru ieşirea României din criza politică în care a fost aruncată de Traian Băsescu. „PSD şi PNL vor stabili în foarte scurt timp modul concret de colaborare, în teritoriu, pentru ca în această perioadă de campanie, cetăţenii să înţeleagă că Mircea Geoană este cel mai potrivit preşedinte pentru România”, a declarat Florin Cazacu.

4 comentarii la „Echipe mixte PSD-PNL, în judeţ

 • 25 noiembrie 2009 la 14:23
  Permalink

  S-a pus pe picioare din nou „UNIO TRIUM NATIONUM”! Iobagii pot sa plece!

 • 25 noiembrie 2009 la 21:37
  Permalink

  Gresesti iobagule.Tara este poporul nu tagma jefuitorilor portocalii ! Azi s-a parafat „MAGNA CARTA LIBERTATUM” cu Johannes din Hermannstadt gata de lupta…Liftele pagane conduse de Traianus Barbarus isi dau ultima suflare !

 • 26 noiembrie 2009 la 15:08
  Permalink

  Pt. marius, cu consideratiune.
  Ha ha ha, ce-mi plac glumele mele

 • 27 noiembrie 2009 la 9:54
  Permalink

  istoria spune ca romanii au casrigat doar cand erau in inferioritate numerica,asa ca ATENTIE MARE!!!!!!!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.