Echipă penibilă, antrenor demisionar

11 x 3 lintaru (alb stanga) a fost anihilat cu usurinta de defensiva adversa, intrucat a jucat slab
Ciprian Marinuţ
 
Mureşul a suferit primul eşec pe teren propriu în acest campionat, 0-2 cu nou-promovata FC Silvania, iar antrenorul Gică Barbu a anunţat că este dispus să plece, pentru a se crea un şoc la echipă.
Istorie negativă
Înfrângerile ruşinoase se ţin ca râia de Mureşul Deva. Etapa trecută, echipa deveană a fost victimă, în deplasare, la prima victorie în liga secundă pentru nou-promovata Fortuna Covaci. Sâmbătă, pe Stadionul Cetate, devenii au intrat în istorie şi pentru FC Silvania, o altă nou-venită în eşalonul doi, fiind echipa în faţa căreia cei din Şimleul Silvaniei au smuls primul succes extern în liga secundă. Păţaniile istorico-negative în faţa unor adversari de doi bani au tulburat apele la Mureşul, care a ajuns la minus doi în clasamentul adevărului.
Îşi prezintă demisia
Simţind că luptă cu morile de vânt, pentru că jucătorii nu mai răspund la comenzi cum ar vrea el şi că există riscul să scufunde de tot corabia, antrenorul Gică Barbu a anunţat că e dispus să plece. „Sunt principalul vinovat, îmi asum responsabilitatea şi îmi voi prezenta demisia. S-a umplut paharul şi nu mai pot să stau. Trag linie aici şi o să discut cu conducerea, ca să plec, până nu se ajunge într-o situaţie şi mai gravă. E al patrulea an aici şi poate că s-a încheiat un ciclu. Am senzaţia că jucătorii nu mă mai ascultă ca la început şi că e nevoie de un şoc la echipă”, a spus Barbu.

One thought on “Echipă penibilă, antrenor demisionar

  • 5 octombrie 2009 la 7:31
    Permalink

    nu se poate castiga cu asemenea indivizii sa va spun o intamplare sambata seara cand au iesit de la masa de seara servita la sponsor in piata pe la orele 19.30 o parte din asa zisi fotbalistii au mers in spate au luat bere au ascunso dupa care au plecat la microbuz care era parcat la piata va dati seama de dezmat dupa care la meciul de sambata au fost penibilii eu personal am urmarit toata scena chiat au ajuns sa faca ce vor acestii indivizii CURATENIE GENERALA LA MURESUL INCEPAND CU BARBU

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare