Echipa ministrului a încheiat controlul la Casa Judeţeană de Pensii

02-ilie-toma-11Sorina Popa

Oamenii trimişi de ministrul Muncii pentru a verifica activitatea directorului executiv de la Casa Judeţeană de Pensii Hunedoara au plecat din judeţ. O comisie a fost trimisă de ministrul Muncii în judeţ, după ce copreşedintele PNL Alina Gorghiu şi liderul interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman, l-au acuzat pe directorul Ilie Toma (foto) că foloseşte instituţia pe care o conduce ca să câştige capital electoral.

Echipa de control a solicitat şefului Casei Judeţene de Pensii Hunedoara să pună la dispoziţie acte de la resurse umane, Direcţia de pensii şi cea economică. Mai mult, toţi salariaţii CJP Hunedoara au fost interogaţi. Directorul executiv al instituţiei, Ilie Toma, a trebuit să dea o notă explicativă. El a fost pus să scrie în nota respectivă dacă a făcut politică în cadrul instituţiei, dacă a folosit resursele acesteia în scopuri politice. Cu alte cuvinte, Toma a fost nevoit să spună şi ce a mâncat în fiecare zi.
Oamenii ministrului au adunat datele şi apoi s-au întors la Capitală, pentru a-l informa pe şeful lor despre ce se întâmplă la Casa Judeţeană de Pensii Hunedoara. Urmează să vedem dacă datele strânse vor fi date publicităţii, având în vedere că s-a făcut mare tam-tam că nu există softul necesar pentru recalcularea pensiilor. Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, a declarat la Deva, într-o conferinţă de presă, că directorul de la Casa de Pensii din judeţ nu vrea să recalculeze pensiile a peste 7.000 de hunedoreni. În replică, Ilie Toma a afirmat că softul nu a fost trimis de către Casa Naţională de Pensii, în aceste condiţii neavând cum să recalculeze pensiile respective.

6 comentarii la „Echipa ministrului a încheiat controlul la Casa Judeţeană de Pensii

 • 21 septembrie 2016 la 20:01
  Permalink

  Na Harau…ca nu ai gasit nimic. Dar Targsorul tot te asteapta

 • 22 septembrie 2016 la 9:37
  Permalink

  Incearca sa ii gaseasca nod in papura? Le este frica liberalilor de un om cu, coloana vertebrala?

 • 22 septembrie 2016 la 10:03
  Permalink

  Incompetenta de la nivel central, a “Guvernului marioneta” “papusit” de Alinutza trebuie sa gaseasca un tap ispasitor … Fi tare d-le director Ilie Toma si demonstraza ca esti net superior din toate punctele de vedere!!!

 • 22 septembrie 2016 la 10:11
  Permalink

  Au trimis comisia de control încercând intimidarea adversarului…mai bine s-ar uita în grădina proprie… oare cine a făcut campanie electorală prin marele tam-tam… nimeni alţii decât ei… poate, poate mai adună nişte procente în încercarea de a denigra imaginea domnului Ilie Toma care a fost nominalizat din partea PSD pentru a candida la alegerile parlamentare din acest an…ruşine PNL-iştilor

 • 22 septembrie 2016 la 13:12
  Permalink

  Hai sa pariem, ca dupa ce ajunge si asta-n Paradis (Parlament),
  dupa ce nu o sa faca nimic, precum TOTI parlamentarii locului,
  aceeasi adulatori fara fond (=care nu-l cunosc), o sa-l faca praf !!

  Vax populi

 • 22 septembrie 2016 la 14:47
  Permalink

  Să – ți fie rușine Alina Gorghiu! Ai uitat că ești urmărită penal pentru fals și uz de fals Alina Gorghiu? Dl. director Ilie Toma este un om corect care- și face datoria la locul de muncă într- un mod exemplar. PNL- iștilor tremurati de frică, o să vi- o luați și de data asta.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Devenii au restanţe de un milion de lei la Apa Prod

Societatea Apa Prod are de încasat bani frumoşi de la consumatorii de apă, atât persoane fizice, cât şi de la...

Bulina neagră, 22.09.2016

Ilie Botgros, fost primar al oraşului Aninoasa Pentru că a fost condamnat la un an de închisoare pentru delapidare şi

Bulina albă, 22.09.2016

Alin Bena, jurnalist convertit la politică Pentru că, deşi a intrat de puţin timp în rândul politicienilor, a fost nominalizat

Închide