Contingentul CSM Ploieşti nu mai vine la Cetate Deva

11-marian-munteanOvidiu Mănăstire

Anunţatele transferuri ale celor patru jucătoare de la CSM Ploieşti, precum şi a antrenorului croat Neven Hrupec la echipa Cetate Deva nu vor mai avea loc. Cele două părţi nu au ajuns la o înţelegere, astfel că finanţatorul Marian Muntean (foto) caută alte soluţii pentru întărirea echipei.

Nu au ajuns la un numitor comun
Deşi erau ca şi „bătute în cuie”, transferurile jucătoarelor Dragica Tatalovic, Ivana Bozovic, Marina Dmitrovic şi Mihaela Tivadar, precum şi a antrenorului croat Neven Hrupec la Cetate Deva au căzut. Negocierile cu preşedintele clubului devean, Marian Muntean, nu au ajuns la nici un rezultat, astfel că tehnicianul şi cele patru handbaliste au părăsit municipiul reşedinţă de judeţ. „Am fost la Deva în ultimele două zile, alături de Dragica Tatalovic, Ivana Bozovic, Marina Dmitrovic şi Mihaela Tivadar, dar nu am ajuns la o înţelegere. Nu doar banii sunt importanţi. Vom pleca acasă, avem nevoie de puţină linişte după perioada asta agitată”, a spus Hrupec.

„Am lăsat mult de la mine dar nici aşa nu a fost bine!”
Marian Muntean afirmă că a fost de acord cu toate condiţiile puse de antrenor şi jucătoare, deşi Hrupec dorea să nu aibă un obiectiv anume în sezonul actual la Cetate Deva. „Vă spun sincer că în privinţa lor am fost de acord cu multe compromisuri. Am acceptat nişte chestii pe care nu le-am întâlnit niciodată de când sunt implicat în handbal. Pentru prima dată am fost de acord cu un contract adus de impresarul acestora, nu făcut de mine, cum era normal. În el erau trecute doar obligaţii din partea clubului iar ei nu aveau nici un obiectiv. Şi până la urmă, antrenorul mi-a spus că nu poate lucra cu asemenea presiune. Eu nu am pus nici o presiune, singurul lor obiectiv în sezonul acesta era salvarea de la retrogradare”, a declarat Marian Muntean.

„Avem şi alte soluţii!”
În aceste condiţii, Cetate are şanse să joace azi, în deplasare, cu Măgura Cisnădie, în aceeaşi formulă ca în primele două etape. Totuşi, preşedintele formaţiei devene are soluţii pentru întărirea echipei, mai ales că de săptămâna viitoare, campionatul se va întrerupe timp de trei săptămâni. „Am luat deja legătura cu un antrenor străin şi vor veni şi câteva handbaliste. Nu-mi fac probleme, după aceste trei etape care urmează, avem timp să ne reglăm. Odată cu retragerea Ploieştiului va mai retrograda direct o singură echipă, iar Galaţiul e penalizată cu un punct. Avem şanse mari să ne menţinem în Liga Naţională iar din sezonul viitor putem vorbi de alt obiectiv”, a precizat preşedintele clubului Cetate. Partida de azi, dintre Măgura Cisnădie şi Cetate Deva, contând pentru etapa a III-a, va începe la ora 18.00 şi va fi arbitrată de cuplul Bogdan Stark (Bucureşti) – Romeo Ştefan (Buzău).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.