Echipa LPS Cetate Deva a câştigat Cupa Crăciunului la minivolei

23 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Cupa Crăciunului la minivolei 4 la 4 (cel mai mic eşalon competiţional), turneu organizat de către Alpha Sport Sibiu, a reunit formaţiile Torpi Tg Mureş, LPS Cetate Deva, Forces Sport Bucureşti şi două echipe ale gazdelor de la Sibiu.

În urma desfăşurării acestui turneu, echipa din Deva, pregătită de către prof. Liviu Grădinaru, a câştigat jocurile din grupele de calificare şi a ajuns în finala întrecerilor, unde a întâlnit formaţia Forces Sport Bucureşti, pe care a învins-o cu scorul de 2-0.
Din echipa deveană care a cucerit trofeul pus în joc de către organizatori au făcut parte: Nadia Blaga, Roxana Gherga, Ioana Indrei, Diana Nagy, Iris Ştefan, surorile Ioana şi Ştefania Vorovenci, Vanesa Micu, Thiana Dobromir şi Denisa Muntean.
Menţionăm că Denisa Muntean a fost declarată cea mai tehnică jucătoare a turneului, iar Ioana Indrei a fost premiată pentru cea mai bună preluare din competiţie. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Altă iarnă, aceiaşi noi!

Dacă iarna n-ar fi, n-am şti să recunoaştem vara, aşa cum, dacă moartea n-ar fi, nici viaţa n-ar fi de...

CS CFR Simeria şi-a premiat campionii pentru 2019

În cadru restrâns, de această dată, familia clubului sportiv simerian, care a trecut recent printr-o dramă, odată cu pierderea unui...

Serbare şi vizite surpriză la LPS Cetate Deva

La LPS Cetate Deva a avut loc la finalul săptămânii trecute, serbarea anuală de Crăciun, cu colinde tradiţionale, daruri, emoţii...

Închide