Echipa Colegiului Naţional „Decebal“ a câştigat Cupa Big FM

Nicolae Gavrea

Cea de a XI-a ediţie a tradiţionalei competiţii de fotbal în sală cu adresabilitate directă elevilor de liceu, Cupa Big FM, s-a încheiat după patru zile de întreceri spectaculoase.

Peste 600 de spectatori, majoritatea liceeni, au participat la jocurile din finalele competiţiei şi au aplaudat evoluţiile din teren, ale colegilor lor, indiferent de la ce entitate şcolară au fost ei.
În finala mică, urmare a jocurilor din calificări, s-au întâlnit echipa de la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva, care a primit replica formaţiei de la Liceul Tehnologic de Transport Feroviar “Anghel Saligny” Simeria. Au câştigat medaliile de bronz elevii fotbalişti de la liceul devean, care s-au impus cu 6-4 prin golurile înscrise de Alexandru Givulescu-3, Alexandru Tamaş -2 şi Raul Polbac.
A urmat meciul demonstrativ al echipelor de la L.P.S. „Cetate” Deva, şi de la Colegiul Tehnic „Matei Corvin” Hunedoara, cele două grupări care au câştigat ediţiile precedente ale competiţiei, ele fiind compuse din jucători legitimaţi la cluburi de fotbal din judeţ. Meciul demonstrativ a fost câştigat de această dată de către hunedoreni, mai combativi şi cu mai multă ambiţie. AJF Hunedoara a acordat medaliile şi trofeele pentru cele două echipe.
Finala mare, la ediţia din acest an, a fost disputată de reprezentativa Colegiului Naţional „Decebal” Deva şi cea a Colegiului Economic „Emanuil Gojdu” din Hunedoara, două echipe cu o serie de tineri talentaţi care şi-au demonstrat calităţile de buni jucători. S-a impus, nu foarte uşor, echipa CN Decebal Deva (pregătită de prof. Cristian Bauman), care a învins cu scorul de 4-2(2-0), prin golurile înscrise de Paul Sîrbu, Andreas Buştea, Sorin Pandelea şi Lorand Habuc. Au mai jucat Robert Cioltea, Rareş Pisică Roşu, Ioan Trifon, Alexandru Gergely, Andrei Paşca, Victor Kutabă.
Organizatorii au acordat şi trei premii individuale: cel mai bun portar a fost declarat Robert Cioltea, cel mai tehnic jucător, Lorand Habuc (ambii CN Decebal Deva), iar golgheterul ediţiei a fost declarat Robert Vereşezan, de la CE Emanuil Gojdu, acesta având şapte goluri înscrise.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.