Comunitate

E.ON Gaz şi-a închis casieriile

Livia Botici

Compania E.ON Gaz a anunţat închiderea casieriilor proprii, îndemnându-şi clienţii să achite consumul de gaze naturale prin modalităţile alternative de plată, respectiv la instituţiile financiar-bancare sau la punctele de încasare Payzone şi Paypoint.

Plată fără comisioane

„E.ON Gaz a decis să-şi restrângă activitatea, fiind astfel, închise casieriile unde se puteau plăti facturile aferente consumului de gaze naturale, aceste operaţiuni fiind preluate de către partenerii noştri”, se arată într-un comunicat de presă, trimis de către reprezentanţii companiei E.ON Gaz. Prin urmare, plata facturii la gaze naturale se va face de acum înainte fie prin intermediul băncilor cu care E.ON Gaz a încheiat parteneriate, respectiv BRD, ING, Banca Transilvania, UniCredit Ţiriac Bank, Banca Comercială Carpatica, MKB Romexterra şi Creditcoop, fie la punctele de încasare Payzone sau Paypoint. La nivelul judeţului Hunedoara, facturile emise de compania E.ON Gaz pot fi achitate în 141 de locaţii, dintre care 56 de agenţii bancare, 57 de puncte de încasare Paypoint şi 28 de puncte de încasare Payzone. În municipiul Deva, factura la gaz poate fi plătită în 35 de locaţii, 17 dintre acestea fiind puncte de încasare Payzone şi Paypoint.

Reprezentanţii E.ON Gaz au ţinut să precizeze că plata facturilor prin aceste canale este sigură, transferurile se efectuează fără întârzieri şi nu se percep comisioane.

One thought on “E.ON Gaz şi-a închis casieriile

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura