Actualitate

După două aşa-zise reparaţii, drumul judeţean Crişcior-Bucureşci este plin de gropi şi denivelări. Lucrare de trei parale!

05 drum 2Oana Mihnea

Când în sfârşit, oamenii au crezut că tot calvarul reprezentat de drumul care leagă comuna Crişcior de comuna Bucureşci s-a încheiat după ultima intervenţie a constructorului, au constatat cu dezamăgire că lucrurile nu stau chiar aşa.
La redacţia noastră au sunat mai multe persoane din Bucureşci, care au reclamat faptul că sunt foarte nemulţumite de starea drumului care merge spre Crişcior. Firma responsabilă, Trans Construct, după ce a fost avertizată în luna iunie de Consiliul Judeţean să ducă drumul la starea iniţială după încheierea lucrărilor la infrastructură, s-a conformat, dar a lucrat, se pare, de mântuială. Oamenii spun că după ultimele reparaţii, drumul arată ca după război, plin de gropi, denivelări şi porţiuni nefinalizate. Deşi au aşteptat reparaţiile de mult timp, nici acum nu pot circula în condiţii normale.
Că oamenii au dreptate, ni s-a precizat şi de la Consiliul Judeţean. „Se confirmă cele sesizate de cetăţeni, de aceea, consider că este extrem de necesară o întâlnire cu toţi cei care se fac responsabili de execuţia lucrărilor. Am stabilit să avem această întâlnire chiar mâine (marţi, 22 septembrie – n.n.), când vom stabili măsurile care se impun. Categoric, vom găsi o soluţie care să vină în sprijinul oamenilor, voi face tot ce îmi stă în putinţă. Mi se pare anormală situaţia creată, având în vedere că aici s-a intervenit de două ori până acum“, a declarat Dorin Gligor, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura