După alegeri, primarul din Zam anunţă noutăţile acestei toamne

Magdalena Şerban

Abia s-au încheiat ale­gerile şi primarul reales în funcţie al comunei Zam, Sorin Ionel-Nistor (foto) a ţinut să transmită cetă­ţenilor o serie de noutăţi ţinînd de viaţa obştei, pre­cum şi o scrisoare de mul­ţumire şi recunoştinţă pentru încrederea acor­dată de cetăţenii comu­nei.
„Anunţ localnicii că în­scrierile sau comenzile pen­tru lemnul de foc se pot face la sediul primă­riei, iar informaţii se pot obţine la telefon 0524/280.514, persoană de contact d-na Doina Claudia Ştefu, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00. Cantitatea maximă ce poate fi achiziţionată este de cinci metri cubi pe familie, la preţul de 150 lei metrul cub. Ne bucurăm că am reuşit să punem la dispoziţia celor interesaţi lemnul de foc atât de necesar în perioada iernii.
Ce mai vreau să anunţ e că în scurt timp vom implementa Nomenclatorul Stradal, însemnând că toate străzile şi uliţele din comună vor primi o denumire. Aşteptăm şi propunerile cetăţenilor cu privire la denumirile pe care le apreciază a fi pretabile pentru străzile pe care locuiesc, putând să fim contactaţi în acest sens la telefon 0254/280.638 sau pe email-ul [email protected], precum şi în scris, la sediul primăriei. Tot din seria noutăţilor vreau să aduc la cunoştinţă că încă este în vigoare HG nr.131/1991, potrivit căreia persoanele care nu deţin acte de proprietate pentru terenurile aferente caselor de locuit în intravilanul localităţilor şi care nu au beneficiat de legile fondului funciar anterioare, sunt aşteptate să îşi depună cererile şi documentaţiile la sediul administraţiei publice. Informaţii detaliate se pot obţine de la persoana de contact, doamna Irina Igreţ ”, a arătat Sorin Nistor primarul comunei Zam.
Acesta a mai spus că în paralel se aşteaptă orice fel de su­gestie ori propunere în tot ceea ce priveşte comunitatea locală, iar în egală măsură, se poate semnala orice problemă întâm­pinată, în speranţa găsirii unei rezolvări în timp util. Totul se poate transmite în scris, la adresa primăriei (Zam, Strada Prin­cipală, nr. 149) sau pe fax la numărul 0254/280642, precum si pe adresa de email menţionată mai sus. În continuare pu­blicăm scrisoarea adresată de Sorin Nistor consătenilor săi.

Stimaţi locuitori ai Comunei Zam, dragi prieteni şi prietene,
Acum, la încheierea procesului electoral pentru alegerile locale 2020 şi la începutul unui nou mandat în functia de pri­mar al Comunei Zam, privesc în urmă, nu demult, la toate întâl­nirile noastre, la toate aprecierile, criticile şi sugestiile dum­nea­voastră, la toate strângerile de mână şi poveţele părinteşti primite şi resimt înţelegerea şi sprijinul acordat, mie şi echipei mele de consilieri locali.
Nu cred că pot exprima în cuvinte mulţumirea şi recunoştinţa pe care v-o datorez pentru încrederea acordată la votul din 27 septembrie 2020, atât mie, cât şi candidaţilor pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, în ciuda tuturor discuţiilor, bârfelor, zvonurilor şi denigrărilor din perioada campaniei electorale, dar pot sa vă asigur, cu certitudine, că acest fapt mă motivează să dovedesc că sunt capabil să nu vă înşel aşteptările.
Este evident că nu mă aşteaptă vremuri uşoare, cum de­altfel, în ultimii ani, întreaga noastră activitate a fost îngreunată din diverse motive, dar sunt convins că având implicarea, sus­ţi­nerea şi contribuţia dumneavoastră, vom reuşi să biruim greu­tăţile care se vor ivi şi de aceea vă rog, în mod stăruitor, să veniţi alături de mine, să ne unim forţele în a face din comuna noastră un loc care să ne fie plăcut atât nouă, cât şi celor care ne trec pragul, o comună cu care să ne mândrim şi care să rămână ,,ACASĂ” pentru toţi cei care îşi au rădăcinile în ţărâna Comunei Zam.
Pentru că am fost mereu aproape de dumneavoastră , eu, Sorin-Ionel Nistor, în calitate de om şi de primar al Comunei Zam, prin Bunăvoinţa lui Dumnezeu, vă stau în continuare la dis­poziţie şi vă asigur de toată disponibilitatea şi preţuirea mea.
Iar pentru că în fiecare an, de 1 octombrie, este în tradiţia noastră de a-i cinsti şi respecta pe cei împovăraţi de vreme, dar şi de tezaurul unei învăţături nepreţuite, am plăcutul prilej să vă transmit alese gânduri de bine. Vârstnicii noştri, trecuţi prin vâltoarea timpurilor, ne ajută să înţelegem lumea şi ade­vă­rurile ei, fiind un izvor de poveţe şi un veritabil îndreptar moral pentru urmaşi. Permiteţi-mi să vă adresez dumnea­voas­tră, părinţii şi bunicii noştri, cele mai calde urări de sănătate, bucurie şi optimism! La Mulţi ani buni!

Cu aleasă consideraţie,
Sorin-Ionel Nistor

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare