Comunitate

După 14 ani, reparațiile capitale la Spitalul Județean se încheie

Până la sfârşitul anului, proiectul de reparații capitale a Spitalului Județean de Urgență Deva se va încheia. În ultimii doi ani, Spitalul Județean a pri­mit cea mai mare alocare bugetară din ultimii ani pentru continuarea lucrărilor de modernizare. Este vorba de zeci de milioane de lei, sumă care a fost alocată de la bugetul de stat.
Proiectul de reparaţii capitale a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva a demarat în anul 2009 şi el nu a putut fi terminat din cauză că banii au venit tot cu țârâita. În aceste condiţii, construc­torul a fost nevoit să se adapteze si­tuaţiilor ivite pe parcursul lucrărilor. Odată finalizată această investiţie şi judeţul nostru va avea, după mulţi ani, un spital ca în Occident. Pentru că, spun specialiştii, când va fi gata, unitatea sani­tară va fi una din cele mai moderne, având dotări de ultimă generaţie.
Proiectul de Reparaţii Capitale a Spi­talului de Urgenţă Deva demarat în anul 2009, pe sistem de finanţare multi­anual. Iniţial, suma totală a fost stabilită la 1.000 de miliarde de lei vechi. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura