Duel important pentru Cetate, în lupta pentru evitarea retrogradării

2-cetate-25-octombrie-pagina-11Echipa deveană va întâlni mâine pe Danubius Galaţi, pe teren propriu, într-un derbi pentru evitarea retrogradării. Formaţia gălăţeană, una din contracandidatele alb-albastrelor la rămânerea în primul eşalon handbalistic feminin, vine după o victorie categorică obţinută în faţa lui U. Cluj.

Muntean: „În Liga Naţională, nici un meci nu e câştigat sigur!”
Cu câte o singură victorie în acest sezon, cele două echipe sunt despărţite totuşi de un punct, Danubius Galaţi fiind penalizată pentru folosirea unei jucătoare în stare de suspendare în meciul cu CSM Bucureşti. Însă, cu handbaliste ca Daciana Balaban, Iulia Artean, Ştefania Florea sau „stranierele” Daiana Jovanovska şi Elena Livrinikj, gruparea de la Dunăre a învins categoric în runda trecută pe U Cluj, la opt goluri diferenţă. „Se întâmplă ceva ciudat în Liga Naţională de handbal feminin. Nu te mai poţi baza deloc pe calculele hârtiei. Nu-mi explic victoria Galaţiului în faţa Clujului, am văzut meciul, ceva a fost ciudat acolo. Însă, probabil forţa grupului contează mai mult decât individualităţile”, a spus preşedintele echipei Cetate, Marian Muntean.

„Meciul direct e foarte important!”
Pentru Cetate, o victorie în faţa Galaţiului ar fi extrem de importantă în lupta pentru evitarea retrogradării directe, iar Marian Muntean speră ca atât jucătoarele cât şi antrenorii să conştientizeze importanţa duelului. „Eu sper să învingem în faţa Galaţiului şi să trecem în clasament peste Slobozia. Este un meci cu presiune şi sper ca jucătoarele şi antrenorii să fie conştienţi de asta. Meciul direct e foarte important, mai ales că se joacă şi pe terenul nostru. Sper ca şi publicul să fie alături de noi”, a precizat Marian Muntean. Partida Cetate Deva – Danubius Galaţi, din etapa a VIII-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, se va juca mâine, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Deva. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.