Dublă sărbătoare la Căminul de bătrâni Gold Age din Simeria

10 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Adriana Năstase

Veselie mare, zilele trecute la Căminul de Bătrâni din Simeria patronat de firma Gold Age. A fost petrecere de 8 Martie, dar şi ziua de naştere a uneia dintre locatare, Dorina Stoica, aceasta împlinind 81 de ani.

”Am avut un dublu eveniment, am sărbătorit Ziua de 8 Martie, dar şi împlinirea vârstei de 81 de ani ai domanei Dorina Stoica”, a spus managerul Centrului pentru vârstnici, Bogdan Schulleri. Vârstnicii de la Căminul de Bătrâni din Simeria au avut parte şi de o surpriză. Primarul localităţii, Emil Rîşteiu, a venit cu flori pentru doamnele de aici, oferindu-le acestora cu ocazia Zilei de 8 Martie.
Toţi cei care locuiesc la Căminul de Bătrâni al firmei Gold Age s-au bucurat de mâncăruri gustoase, sarmale, gogoşi, prăjituri, fructe şi un tort imens pentru sărbătorită.
Căminul de bătrâni Gold Age din Simeria funcţionează deja de câteva luni. Locaţia este extrem de frumoasă, iar tarifele percepute nu sunt mari, între 1.500 de lei pe lună şi până la 2.000 de lei pe lună. Personalul este calificat şi se comportă foarte bine cu vârstnicii, care se simt mai bine ca acasă, la cămin. În plus, aceştia beneficiază de tratamente precum Terapia Bowen sau kinetoterapie, oferite de medici terapeuţi.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deputatul PNL Lucian Heiuş: Bugetul de stat, nerealist, bazat pe minciuni

Deputatul PNL de Hunedoara, Lucian Heiuş (foto), a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că ”bugetul de stat trebuia pus...

“Diamant” şi complicii, condamnaţi pentru spargerea a 21 de bancomate

Trei indivizi au cutreierat ţara şi au reuşit să spargă zeci de bancomate până să fie prinşi de poliţişti. Cei...

Prins că a încălcat condiţiile controlului judiciar

Un bărbat din Haţeg, aflat sub măsura controlului judiciar, a fost prins în urma unei acţiuni derulată de poliţiştii din...

Închide