Deputatul PNL Lucian Heiuş: Bugetul de stat, nerealist, bazat pe minciuni

10 martie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

Sorina Popa

Deputatul PNL de Hunedoara, Lucian Heiuş (foto), a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că ”bugetul de stat trebuia pus în dezbatere publică din luna noiembrie a anului trecut.

Degeaba vin acum cei din PSD să spună că Legea bugetului a fost atacată la Curtea Constituţională şi de aceea nu avem încă buget. Dacă el ar fi fost pus în dezbatere şi la termenele pe care le prevedea legea, nu am fi fost într-o asemenea situaţie. Este un buget nerealist, bazat pe minciuni, pe cifre umflate, pe cheltuieli umflate şi pe o fugă de răspundere. Premierul şi ministrul de Finanţe ar fi trebuit să dea o declaraţie pe propria răspundere, cum că cifrele din buget se bazează pe date reale. Investiţiile sunt cele mai mici din ultimii 10 ani. Mutarea indemnizaţiilor pentru persoanele cu handicap la primării este o blasfemie. Statul, prin Constituţie, este obligat să aibă grijă de cetăţenii lui. Iar guvernul vrea să se spele pe mâini şi aruncă în ograda primarilor această plată, fără să spună sursa”.
”Somăm PSD, ca de luni să vină în comisii, să aprobăm Legea plafoanelor bugetare şi apoi să se aprobe Legea Bugetului”, a spus Lucian Heiuş, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Liviu spune:

    Someaza heiuse,ca doar de dat din clont nu-i greu!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
“Diamant” şi complicii, condamnaţi pentru spargerea a 21 de bancomate

Trei indivizi au cutreierat ţara şi au reuşit să spargă zeci de bancomate până să fie prinşi de poliţişti. Cei...

Prins că a încălcat condiţiile controlului judiciar

Un bărbat din Haţeg, aflat sub măsura controlului judiciar, a fost prins în urma unei acţiuni derulată de poliţiştii din...

Traficanţi de droguri săltaţi şi duşi la puşcărie

Poliţiştii din Petroşani au organizat o acţiune de depistare şi prindere a unor indivizi condamnaţi definitiv pentru trafic de droguri...

Închide