Sport

Dublã eliminare în Cupa României

CFR Simeria şi FC Hunedoara, cele două echipe hunedorene care au jucat ieri, în etapa a III-a a Cupei României, au fost eliminate de adversari mai slab cotaţi.
Feroviarii au aliniat o garnitură formată din jucătorii mai puţin utilizaţi în campionat şi au pierdut, la limită, scor 0-1,  partida din deplasare cu Pandurii II Tg. Jiu. „Rezultatul nu e foarte corect. Cred că arbitrii se grăbeau la tren şi nu au vrut ca meciul să aibă prelungiri, pentru că nu ne-au acordat două lovituri de la 11 metri”, a spus Marius Opric, antrenorul de la CFR Simeria. FC Hunedoara s-a prezentat la meciul, din deplasare cu Naţional Sebiş, cu o echipă improvizată, formată din seniorii Băeşu (portar) şi Şandru şi nouă jucători sub 20 de ani. Arădenii au învins cu 2-0 (2-0) şi s-au calificat mai departe, însă antrenorul Erik Lincar nu era supărat. „Prioritar pentru noi e campionatul şi am decis să menajăm jucătorii de la prima echipă în acest meci. La anul, vom ţinti şi un parcurs mai lung în Cupa României”, a afirmat Lincar.
În urma acestor rezultate, fotbalul hunedorean va fi reprezentat în etapa următoare a Cupei României doar de Mureşul Deva, formaţie care va intra în cursă odată cu echipele din eşalonul secund.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura