Drumurile din judeţ, înţesate de poliţişti

4 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O acţiune de amploare derulată de poliţiştii hunedoreni pe drumurile care tranzitează judeţul Hunedoara, care a vizat numărul de accidente rutiere grave, s-a soldat cu sute de sancţiuni.

”Activităţile din trafic au vizat prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere (viteza neadaptată la condiţiile de drum, indisciplina pietonală şi neacordarea priorităţii pietonilor)”, a anunţat IPJ Hunedoara. Astfel, poliţiştii au dat nu mai puţin de 274 de amenzi, respectiv peste 100 pentru nerespectarea regimului de viteză legal stabilit. Aproape 50 de sancţiuni au fost aplicate şi pietonilor, pentru că au traversat neregulamentar ori alte abateri. Au fost reţinute 27 permise de conducere. De asemenea, în cadrul acestei acţiuni au fost retrase şapte certificate de înmatriculare pentru defecţiuni tehnice ale autovehiculelor şi au fost constatate trei infracţiuni”, a precizat IPJ Hunedoara. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-a îmbătat şi a luat oaspetele la bătaie

Este isprava unui tânăr de 28 de ani, din Hunedoara, aflat în vizită la un unchi de-al său în judeţul...

Teribilismul o poate costa libertatea

O tânără de 21 de ani, din Băcia, riscă cel puţin o amendă penală sau chiar o pedeapsă cu închisoarea,...

„Magneţi” prinşi cu fierul furat de la Coroieşti

Suspecţii, trei tineri din municipiul Vulcan, reuşiseră să fure circa două tone de materiale feroase de la preparaţia de cărbune.

Închide