Politica si administratie

Drumul județean spre Lacul Cinciș revine în administrarea Consiliului Județean

Primăria Comunei Teliucu Inferior se obligă să readucă sectorul de drum DJ 687D pe care îl are în administrare, la starea inițială, cea dinaintea începerii lucrărilor la infrastructura de utilități. După recepția lucrărilor, drumul va fi transmis în administrarea Consiliului Județean Hunedoara.
În urma unei vizite în teren efectuată ieri dimineață de către administratorul public al CJ Hunedoara, Costel Avram, împreună cu primarul comunei Teliucu Inferior, Daniel Pupeză, și angajații Serviciului Administrare Drumuri, s-au stabilit măsuri urgente care vizează asigurarea stării de viabilitate a DJ 687D Teliucu Inferior – Cinciș Cerna – Toplița – Hășdău – Lunca Cernii de Jos – Lunca Cernii de Sus care, din ianuarie 2018, se află în administrarea comunei Teliucu Inferior.
Pentru a răspunde așteptărilor hune­do­renilor și turiștilor care vizitează zona de agrement din jurul Lacului Cinciș, Consiliul Județean Hunedoara a înscris acest sector de drum pe lista principală a proiectelor care primesc finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Valoarea totală a pro­iectului care vizează reabilitarea celor 15 km de drum județean este de 28,6 milioane de lei. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.