www.mesagerulhunedorean.ro

Drumul Iscroni – Aninoasa, din nou în mâna administraţiei locale

05-dunca-_cOana Mihnea

În şedinţa de vineri a Consiliului Judeţean Hunedoara s-a votat darea în administrarea Consiliului local Aninoasa a DJ 666B, cuprins între localităţile Iscroni şi Aninoasa.
În anul 2007, acest sector de drum judeţean a fost predat Consiliului Judeţean Hunedoara pentru reabilitare şi repararea podului peste Jiu. De atunci şi până anul acesta, administraţia judeţeană a omis să se ocupe de acest drum, care ajunsese aproape impracticabil. La mijlocul acestui an, s-a ajuns la o înţelegere, CJ a dat o jumătate din el Consiliului local Aninoasa şi în acest fel tronsonul de 5,7 kilometri a fost reparat în totalitate. Cealaltă jumătate a fost reparată de administraţia judeţeană. Vineri,   şi cea de-a doua jumătate de drum, care rămăsese la judeţ, a fost predată Aninoasei, iar de acum înainte artera rutieră respectivă urmează să fie administrată de primăria de aici.
„Lăsând la o parte faptul că noi am investit trei milioane, iar Consiliul Judeţean doar un milion de lei, iar calitatea lucrării făcute de ei nu este chiar aşa cum ne aşteptam, una peste alta pot să spun că sunt mulţumit. Ceea ce contează este faptul că se poate circula în condiţii normale pe acest drum. O să gestionez în aşa fel fondurile primăriei, încât să ne putem ocupa şi de întreţinerea acestuia“, a declarat Nicolae Dunca (foto), primarul oraşului Aninoasa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.