Drumul către Mănăstirea Prislop, gata luna viitoare

30 august 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Policlinica din Dacia şi Drumul către Mănăstirea Prislop sunt două investiţii care vor fi inaugurate luna viitoare, susţine Mircea Bobora (foto), preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.
„Scopul este să creăm condiţii decente pentru turiştii care merg la Mănăstirea Prislop. Sperăm să fie gata până la hramul mănăstirii, în 14 septembrie. Constructorul a cerut o expertiză, a cerut fonduri suplimentare. Însă, i-am spus că trebuie să se încadreze în banii primiţi. Altfel, refacem licitaţia. Peste 80 la sută din lucrare e finalizată. Am verificat săptămâna trecută investiţia şi eu spun că arată foarte bine”, a declarat Bobora, ieri, la finalul şedinţei de consiliu.
Restricţii în plin sezon
Accesul spre mormântul Părintelui Arsenie Boca este restricţionat zilnic între orele 9 şi 16, asta din luna iunie a acestui an. Consiliul Judeţean Hunedoara anunţa în urmă cu câteva luni că, în perioada 26 iunie – 16 octombrie 2017, datorită lucrărilor de modernizare la DJ687K: DN66 (Bretea Strei)-Silvaşu de Jos-Silvaşu de Sus-Mănăstirea Prislop, km 5+100-12+ 275, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată în intervalul orar 9.00 – 16.00, cu excepţia zilelor de sâmbătă şi duminică, a sărbătorilor legale şi religioase. Firma Strade Conscom SRL este cea care realizează lucrările de reabilitare a acestui drum extrem de circulat. Societatea respectivă a câştigat licitaţia pentru reabilitarea drumului la aproape şapte milioane de lei, deşi lucrarea era evaluată la peste 11 milioane de lei.
Tot anul trecut, fostul preşedinte al CJ Hunedoara, Laurenţiu Nistor, se arăta nemulţumit de modul în care se lucra pe acest şantier. „Sunt total nemulţumit de cum s-a întocmit studiul de fezabilitate pentru această investiţie. Nu facem un drum pentru plimbări pe tocuri”, a afirmat preşedintele de atunci al instituţiei judeţene. (S. Popa)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Platon spune:

    Dupa 28 de ani ???????
    Crezi ca pentru asta merita PSD laude ????!!!!
    In 28 de ani, se facea cu ROABA.

    Dumnezeu sa va ierte si pe voi si pe noi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Tăietorii de lemne, ţinuţi sub lupă de jandarmii hunedoreni

Tăierile ilegale de arbori, furturile de lemne şi transportul acestora fără documentele aferente sunt în scădere, arată reprezentanţii Inspectoratului Judeţean...

Petroşănean arestat în lipsă pentru trafic de droguri

Un bărbat din Petroşani, de 49 de ani, a fost arestat în lipsă, fiind acuzat de trafic cu substanţe susceptibile...

Tâlhar cu state vechi

Autorii tâlhăriei sunt doi tineri din Valea Jiului, ambii fiind clienţi vechi ai poliţiştilor. Unul dintre autorii tâlhăriei, Cătălin Cosmin...

Închide