Drumul care leagă Țara Moților de Geoagiu va fi reabilitat

Adriana Năstase

Ieri, președintele Consiliului Județean Hune­doara, Laurențiu Nistor, împreună cu admi­nis­tratorul public al județului, Costel Avram, alături de angajați din cadrul aparatului de specialitate, s-au aflat în vizită de lucru în teren, în nordul județului.

Nu-și imaginau că cineva va face investiția
În curând vor începe lucrările de modernizare a DJ 741 Crișcior – Bucureșci – Almașu Mic de Munte, proiect finanțat exclusiv din bugetul Consiliului Județean Hunedoara. Este un drum de o importanță deosebită care va contribui la dezvoltarea comunităților din Munții Apuseni.
Lucrările de modernizare se vor executa pe tronsonul km 12+450 – km 18+050 care tra­ver­sează două comune: Bucureșci și Balșa. Conform ordinului de începere a lucrărilor, execuția poate începe imediat după mobilizarea constructorului.
„Ne dorim foarte mult să nu lăsăm pe nimeni în urmă. Am stat de vorbă cu oamenii și mulți dintre ei nu și-au imaginat că cineva, vreodată, va moderniza acest drum. Iată că acest lucru se întâmplă și ne bucurăm că putem să deschidem această zonă. Țara Moților este o zonă spre care ne îndreptăm atenția în mod deosebit și prin ADI-ul constituit la nivelul celor patru județe: Hunedoara, Alba, Arad și Bihor, prin care încercăm să atragem fonduri nerambursabile în perioada imediat următoare”, a declarat președintele Laurențiu Nistor.

Dezvoltarea județului
„Prin acest drum, legăm Țara Moților de Geoagiu și scutim oamenii de un ocol de 50 de kilometri. Și această investiție, ca și altele pe care le derulează Consiliul Județean Hunedoara, va duce la dezvoltarea județului. Este o mare diferență între a spune că dezvolți județul și a face asta în realitate. Noi credem că prin fapte demonstrăm că ne respectăm promisiunile făcute hunedorenilor și, în limita bugetului județean, facem tot posibilul pentru a încerca să dezvoltăm echilibrat comunitățile din zonă”, a declarat Costel Avram.Valoarea totală a acestui proiect este de 32.086.913 de lei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.