Actualitate

Drogat, cu permis de conducere fals, a crezut că scapă de polițiști

Un bărbat din municipiul Hunedoara a fost condamnat la mai bine de patru ani de pușcărie pentru conducere fără permis și sub influența stupe­fi­antelor. Recidivist, individul a fost prins după o urmărire ca-n filme.

Au fugit
„Agenții de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara efectuau serviciul de patrulare cu autospeciala din dotare și au procedat la oprirea autoturismului (…) utilizând sem­nalele luminoase ale auto­spe­cialei din dotare. Conducătorul nu a oprit la semnalele de oprire ci și-a con­tinuat deplasarea, ulterior a încetinit, iar în timp ce autoturismul se deplasa cu viteză redusă, de pe locurile din față ale autoturismului au ieșit numitul (n.r. recidivistul) și pasagerul, care au fugit înspre strada Cerbului.
Organele de poliție au procedat la ur­mărirea pedestră a celor doi, însă aceștia au continuat să fugă și ulterior somației „Poliția, stai!” fiind prinși din urmă de organele de poliție care au pro­cedat la imobilizarea condu­că­to­ru­lui auto, utilizând cătușele din dotare”, se arată în dosar. Individul în vârstă de 39 de ani a fost condamnat pentru con­ducere fără permis, fals, uz de fals și conducerea unui vehicul sub in­fl­u­ența drogurilor. După contopirea pe­dep­selor și adăugarea unui spor, ins­tan­ța din cadrul Judecătoriei Hunedoara a stabilit ca recidivistul să execute în penitenciar o pedeapsă de 4 ani. (M.Gânju)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura