Drept la replicã

Ca urmare a afirmaţiilor făcute de către primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, în cotidianul „MESAGERUL HUNEDOREAN” din data de 7 ianuarie 2010, în articolul „Sute de sezonieri, angajaţi pentru lucrări comunitare”, în legătură cu asigurarea locurilor de muncă solicitate de către Consiliul Local Deva, vă comunicăm faptul că ultima solicitare pe care Consiliul Local Deva a făcut-o către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara a fost în data de 12.02.2007, prin care nu s-au solicitat 30 de locuri de muncă, în conformitate cu Hotărârea de Consiliu Local nr. 1/2007.
La această solicitare s-a răspuns că li se pot oferi 60 de locuri de muncă, iar prin convenţia semnată între cele două instituţii au fost angajate 17 persoane.
Din 2007, până în prezent, nu am avut nici o solicitare din partea Consiliului Local Deva, pentru asigurarea acestor locuri de muncă.
Doresc să fac precizarea că din 2005, de când deţin funcţia de director al AJOFM Hunedoara, nu a existat nici o solicitare care să nu fie asigurată integral, indiferent de culoarea politică a primarilor.
 
Director coordonator AJOFM Hunedoara
Vasile C. IORGOVAN-VELICHI

One thought on “Drept la replicã

  • 25 februarie 2012 la 21:21
    Permalink

    D-le ,,Mesagerul”” ai perfecta dreptate!…, daca maine Romania ar ajunge atat de rau, satula de cei care nu vor sa faca ceva util, nu pentru ca nu pot ci pentru ca nu au interes sa o faca, parerile tale nu s-ar mai vinde, oricum in alta parte nu s-ar vinde.La cpitolul matematica chiar esti repetent, stai prost si la capitolul aritmetica, 3 din 5 inseamna minim 60%, dar nu nu poti sa sti asta, ca aceasta materia s-a predat de luni si pana vineri, iar tu ai fost la scoala numai la sfarsit de saptamana, cand ar fi fost mai ordodox sa optezi pentru alte preocupari.Functia de tehnician ma onoreaza, iar daca va fi nevoie voi opta pentru una si mai modesta (nu si mai putin onorabila), dar niciodata pentru una care personal as considera ca este macar tangentiala la o posibila contraventie. Povestea asta cu dezbina si stapaneste este de domeniul trecutului, eventual incearca, daca poti, sa pui ceva in loc inainte de a a fi impotriva la tot ceea ce se intampla. Sunt de profesie subinginer si sunt mandru de acest lucru, nu sunt un travestit profesional, iar personal nu cred ca tu poti intelege acest lucru, Modul in care te exprimi, jargonul si ironia citita printre randuri tale, denota carente serioase pentru un mandat normal de cei sapte ani de acasa.Referitor la ,,informatiile pretioase”, imi demonstrezi din nou ca esti limitat in a intelege lucrurile, iar daca asta este concluzia ta personala, nu este de mirare ca nu te citeste nimeni. Iti propun sa vi si sa pui osul impreuana cu mine si cu alti asemeea mie, care sunt cu bune si cu rele copii ai acestor meleaguri, ai ai acestui oras si care isi vad din ce in ce mai mult risipite sansele de a mai trai normal in mendatul lor pe acest taram, sau, vorba unui agent economic, macar sa ajunga sa plateasca TVA-ul la incasare sumelor si nu la intentia lor de fi tiparite…, Niciodata nu am sa fiu indiferent la ceea ce se intampla in Hunedoara, niciodata nu am sa admit ca acest oras trebuie sa moara pentru ca prostia au ajuns sport national, iar cei care ar fi putut sa dea o mana de ajutor au ales perdele dese de la geamuri sau negura noptii. Crede-ma aveam pretentii de la tine…, pacat ca te-ai nascut in Hunedoara, puteai sa ai si alte obtiuni, chiar daca nu esti subinginer.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.