Dramă într-un cătun al municipiului Petroşani. I-a tăiat gâtul soţiei, apoi s-a sinucis

29 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Maximilian Gânju

O tânără a fost ucisă de soţul gelos. Bărbatul s-a sinucis la scurt timp după ce şi-a omorât soţia. Un copil de numai trei ani a rămas fără ambii părinţi.

Comunitatea din cătunul Dâlja, care aparţine administrativ de municipiul Petroşani, este oripilată de faptele comise de unul dintre săteni, Vlaic Ilie, un tânăr despre care aveau numai cuvinte de laudă. Avea o soţie frumoasă, Vlaic Alexandra, şi un copilaş de numai trei ani, iar totul părea că merge bine în familie.
Sâmbătă dimineaţa, un vecin al celor doi tineri (în foto) a descoperit grozăvia. A văzut-o pe tânără căzută pe drum, în faţa casei în care locuia (foto), şi a crezut că a suferit un accident. Când s-a apropiat, a văzut că are gâtul tăiat şi a strigat la socrul acesteia. Omul era în casă şi avea grijă de nepot, dar nu a realizat ce s-a întâmplat.
”Astăzi (n.r. sâmbătă), în jurul orei 09:45, Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizată, prin apel 112, că, într-un cartier din oraş, a fost găsită căzută pe stradă, o persoană decedată de aproximativ 26 de ani, care prezenta o plagă tăiată în jurul gâtului. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului în vederea efectuării cercetărilor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara”, a precizat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Echipa de criminalişti a descoperit câteva minute mai târziu, tot în apropierea gospodăriei celor doi, şi cadavrul celui care i-a luat viaţa femeii. Era soţul acesteia, care s-a spânzurat de creanga unui copac şi avea o plagă înjunghiată în zona inimii. Din primele date, bărbatul a comis crima şi apoi s-a sinucis în urma unui conflict cauzat de gelozie. Anchetatorii urmează să stabilească cu exactitate firul care a dus la această tragedie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
După ce şi-a donat salariul pe o lună pentru Serviciul Ambulanţă, primarul din Buceş propune reducerea cu 50 la sută a salariilor bugetarilor din administraţia publică

În plină criză generată de pandemie, primarul comunei Buceş, Traian Achim (foto), crede că se pot face cu mult mai...

Situaţia infecţiilor cu coronavirus în judeţ şi la nivel naţional

Potrivit Biroului de presă al Prefecturii Hunedoara, în judeţ se aflau la data de 29 martie 172 de persoane în...

Spitalul Judeţean, în plină luptă contra COVID-19

Decizia ca Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva să preia cazurile de COVID-19 a fost luată de prefectul judeţului, Vasilică Potecă....

Închide