Dragobete cu trandafiri social-democraţi la Orãştie

Dragobete Tarabostes cu Ovidiu Balan (6)

Sâmbătă, Organizaţia Judeţeană a TSD Hunedoara, prin filialele locale din Orăştie, Beriu şi Romos, a organizat în Clubul Tarabostes din oraşul Paliei, o seară dedicată sărbătorii de Dragobete. La eveniment, au participat membri TSD din întreg judeţul, precum şi mulţi simpatizanţi.
Câte un trandafir roşu fiecărei domnişoare
Deşi iniţiată de tineretul de stânga, nu s-a vrut ca acţiunea să fie monopolizată politic. „Noi am mai sărbătorit Dragobetele şi în anii trecuţi, dar nu în club. Este prima dată când celebrăm o seară a iubirii, într-o asemenea locaţie. Am ales Tarabostes pentru că este unul dintre cluburile mari, din judeţ. Nu am vrut să perturbăm însă distracţia celor care s-au aflat în club ca simpli clienţi, aşa că am preferat să ne limităm în a anunţa evenimentul la anumite perioade de timp, prin MC-ul aflat la pupitru. Ceea ce s-a mai întâmplat deosebit a fost că toate fetele venite împreună cu partenerii, au primit câte un trandafir roşu din partea TSD. Şi nu în mod direct, ci le-a fost adus de către ospătari”, spune Dacian Ciodaru, liderul judeţean al TSD Hunedoara.
Cu seniorii aproape
În ceea ce priveşte lista invitaţilor, unul de suflet a fost primarul municipiului Orăştie, Ovidiu Bălan, edilul venind să sărbătorească Dragobetele împreună cu aripa tânără a partidului. „Ne-am bucurat să constatăm că tradiţiile şi obiceiurile românilor au rămas vii, indiferent de năvala de sărbători cosmopolite, importate din occident. Deşi Valentine’s Day are greutatea sa simbolică, nu o egalează pe cea a fiului Babei Dochia. Nu şi la români. Doresc să le mulţumesc pentru invitaţie celor din TSD şi să-i asigur de implicarea şi sprijinul meu, ori de câte ori este cazul”, a afirmat edilul-şef al municipiului Orăştie. De menţionat că manifestarea a continuat aseară la Haţeg, prin organizaţia de acolo, iar în această seară, urmează să se desfăşoare în Valea Jiului. (M. Şerban)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare