Două zile de voie bună la Teliucu Inferior

Magdalena Şerban

Aflate la cea de-a VI-a ediţie, Zilele Comunei Teliucu Inferior au adunat, peste weekend, lume venită de prin toate colţurile judeţului. Nimeni nu s-a dat în lături de la nimic: muzică bună, mâncare gustoasă şi sport din plin.

Fotbalul şi voleiul, la putere
Sâmbătă, turneul de fotbal „Cupa Minerul“ a provocat la duel pe stadionul din Teliucu Inferior, patru echipe: „Primăria”, „Viorele”, „Frontul II” şi „Stranierii”. După o luptă aprigă, în sistem fiecare cu fiecare, trofeul a fost cucerit în, urma finalei jucate duminică, de „Stranierii“, care i-au învins cu 5-3 pe cei de la „Viorele“. Turneul de volei s-a ţinut pe terenul şcolii generale din Cinciş, iar câştigătoare a fost desemnată echipa „Teliuc“,  care s-a impus în finalele de duminică în faţa echipei „Primăria“ cu scorul de 2-1. La turneu, au participat patru echipe, pe lângă cele două finaliste mai jucând şi una din Cinciş şi alta din Hunedoara. Seara de sâmbătă s-a lăsat cu antren şi discotecă în aer liber, sub marca DJ Seba, precum şi cu ritmuri pline de vervă susţinute de o trupă din judeţ.

Folclor pentru suflet
Duminică, a venit rândul câştigătorilor  celor două turnee să-şi culeagă laurii. Premiile puse la bătaie în acest an au fost în bani, diplome şi cupe, aşa că a meritat tot efortul participanţilor la competiţie. A urmat celebrarea „Mirilor de Aur”, două cupluri care au împlinit cinci decenii de căsnicie primind diplome, atenţii în bani, farfurii decorative şi o masă pe cinste oferită de Primăria şi Consiliul Local Teliucu Inferior. Folclorul nu putea lipsi de la manifestare, aşa că au urcat pe scenă voci precum Milica Marian, Mariana Suciu, Bogdan Toma, Vali Tănase, Formaţia Cinciş, iar invitaţi speciali au fost Stana Stepănescu şi Lele Crăciunescu.
„Doresc să le adresez mulţumiri tuturor celor implicaţi în organizarea acestui eveniment devenit tradiţional în istoricul comunei, atât membrilor Consiliului Local, angajaţilor primăriei noastre, cât şi sponsorilor, fără de care ne-ar fi fost greu să susţinem ediţia cu numărul VI”, a spus  Daniel Pupeză, primarul comunei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Programul turului Ligii a III-a, Seria a V-a, ediţia 2012-2013

Etapa I, vineri, 31 august Unirea Dej - Seso Câmpia Turzii Şoimii Pâncota - Sănătatea Cluj Plimob Sighetu Marmaţiei -

Încă două amicale

FC Hunedoara îşi va continua seria meciurilor test cu alte două partide amicale programate în această săptămână. Echipa antrenată de

Poliţistul Sucilă nu scapă de arest

Poliţistul implicat în scandalul sexual din Valea Jiului rămâne în spatele gratiilor. Arestat în urmă cu 40 de zile sub...

Închide