Două medalii asigurate

Ciprian Marinuţ

Pugiliştii Cosmin Gârleanu (categoria 38,5 kilograme) şi Silviu Kristof (categoria 44,5 kilograme), legitimaţi la CSS Hunedoara, s-au calificat în finalele Campionatului Naţional de box pentru cadeţi, având astfel asigurată minimum câştigarea medaliei de argint. Cei doi sportivi antrenaţi de Ilie Captari nu se mulţumesc cu puţin, ci vor ataca aurul şi titlurile de campioni naţionali în duelurile programate mâine, la Râmnicu Vâlcea.

Victorii pe linie
„Şlefuitorul de talente”, Ilie Captari, a inventat doi noi medaliaţi. Cosmin Gârleanu şi Silviu Kristof au boxat cu suflet şi ştiinţă la Campionatul Naţional pentru cadeţi, ce are loc în aceste zile la Râmnicu Vâlcea şi îşi vor trece numele pe lista medaliaţilor. Ambii pugilişti au obţinut victorii în cele două partide disputate luni şi ieri la categoriile lor de greutate şi şi-au asigurat biletele pentru ultimul act al competiţiei. „Atât Gârleanu, cât şi Kristoff au confirmat aşteptările mele şi au demonstrat că au talent şi ambiţie pentru a merge înainte pe drumul performanţei. Sper ca acesta să fie doar începutul unei cariere frumoase şi ei să ajungă boxeri cât mai valoroşi şi mai bine cotaţi”, a spus Ilie Captari.
Pentru medalia de aur, Cosmin Gârleanu va boxa, mâine, cu un adversar de la CSM Câmpulung Muscel, în vreme ce Kristof îşi va încrucişa medaliile pentru titlul naţional cu un oponent de la CSS Călăraşi. Al treilea sportiv hunedorean prezent la competiţie, Iulian Zaiti, a fost eliminat în primul tur preliminar, confirmând prestaţia modestă de la Cupa Hunedoarei, disputată în urmă cu o săptămână.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Răniţi pe DN 7

Patru persoane au ajuns la spital, miercuri seară, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident

Protest spontan la fabrica de volane din Ribiţa

Peste 200 de angajaţi ai unei fabrici care produce componente de interior pentru autovehicule au protestat ieri, timp de o...

S-au călcat în picioare pentru alimentele de la UE

Sute de persoane s-au îmbulzit, ieri, să primească ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană. La Deva, mai bine de jumătate...

Închide