Două hunedorence reţinute pentru participarea la scandalul din Sâmbăta Paştelui din Hunedoara

10 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Rând pe rând, toţi cei care s-au răzvrătit împotriva forţelor de ordine sunt identificaţi şi cercetaţi în dosarul conflictului de stradă din cartierul hunedorean Micro 6. Alte două femei au fost reţinute şi sunt cercetate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, instigare publică şi distrugere.

Patru indivizi sunt în arest, aceştia fiind consideraţi cei care au dat tonul revoltei împotriva forţelor de ordine. La finele săptămânii trecute alţi 23 de indivizi au fost duşi la audieri şi sunt suspectaţi de implicarea în săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, instigare publică şi distrugere.
”Poliţiştii hunedoreni continuă cercetările în cauza privind infracţiunile comise la data de 18.04.2020, pe strada Batiz, din municipiul Hunedoara. În cadrul dosarului penal întocmit la acea dată s-a dispus deja arestarea preventivă a patru dintre cei bănuiţi de comitere faptelor penale investigate (ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice). (…) Poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de alte două persoane implicate în respectivele incidente, două femei, în vârstă de 30 şi, respectiv de 39 de ani, din municipiul Hunedoara”, a informat IPJ Hunedoara.
Anchetatorii au mai aplicat alte 32 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 49.000 de lei şi două avertismente scrise, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţelor Militare în vigoare. Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea stabilirii circumstanţelor în care au fost comise faptele, a identificării tuturor persoanelor implicate şi a luării de măsuri legale faţă de acestea, în funcţie de probatoriul existent. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gimnaştii olandezi s-au întors în sală

Sportivii din toată lumea încep să revină în locaţiile destinate pentru desfăşurarea activităţii lor, cum este şi cazul gimnaştilor din...

România, cap de serie la tragerea la sorţi pentru Campionatele Europene de handbal

Naţionala feminină de handbal a României se va afla în prima urnă valorică la tragerea la sorţi a grupelor turneului...

Atletism. Se reiau antrenamentele, dar nu neapărat în cantonamente

Atletismul este unul dintre sporturile care îşi vor putea relua activitatea, însă preşedintele federaţiei, Florin Florea, susţine că nu neapărat...

Închide