Două decenii cu ADR Vest

19 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Ieri, la sediul Consiliului Judeţean Hunedoara, directorul general al Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Vest, Sorin Maxim, a prezentat un bilanţ al celor 20 de ani de funcţionare a agenţiei.

”Au trecut foarte repede cei 20 de ani de funcţionare a Agenţiei. Sunt multe lucruri bune, pe care le-am făcut împreună cu colegii mei şi autorităţile locale. Sunt foarte multe edificii, şcoli, spitale, drumuri, IMM-uri, care au beneficiat de aceste fonduri. Regiunea de Vest a fost mereu între primele trei din ţară. Ne străduim să menţinem acest trend”, a declarat Sorin Maxim, directorul general al ADR Vest.
”Judeţul Hunedoara se află într-o poziţie extrem de onorabilă în ceea ce priveşte atragerea de fonduri europene. Proiectele depuse anul acesta şi finalizate sunt în valoare de 471 de milioane de lei, dintre care 228 de milioane de lei contractate, iar în luna ianuarie 2019 vom semna mai multe contracte. Judeţul a încercat să mizeze pe fonduri europene, înţelegând că acestea sunt o sursă sigură pentru dezvoltarea armonioasă din toate punctele de vedere, toate acestea ducând la creşterea standardului de viaţă al hunedorenilor”.
Tot ieri, la sediul Consiliului Judeţean Hunedoara, s-a semnat contractul de finanţare pentru proiectul „restaurarea, consolidarea şi conservarea Cetăţii Orăştie”, în valoare de 5 milioane de euro. Documentul a fost semnat de directorul general Sorin Maxim şi primarul municipiului Orăştie, Ovidiu Bălan.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Potrivit administratorului public al judeţului, Costel Avram Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor este funcţional!

Cârcotaşii au înnebunit! Conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara a reuşit să finalizeze, înainte de termenul limită, toate licitaţiile pentru Sistemul de...

Soluţii pentru Complexul Energetic Hunedoara?

Modelul de redresare economică aplicat la combinatul petrochimic Oltchim Râmnicu Vâlcea, prin metoda intrării în insolvenţă şi a privatizării pe...

Concursul pentru asistente medicale la spitalul din Hunedoara, finalizat cu succes

Primul concurs pentru ocuparea posturilor de asistente medicale de la Spitalul municipal din Hunedoara, organizat cu o comisie externă, s-a...

Închide