Actualitate

Dosar penal după atacul cu cocktail Molotov

Polițiștii de la Investigații Criminale Petroșani au deschis un dosar de cer­cetare penală pentru infracţiunea de distrugere din culpă, după incidentul cu cocktailul Molotov de marți seara, din cartierul Colonie.
„Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că în curtea societăţii comer­ciale respective sunt garate mai multe echipamente/utilaje de deszăpezire, iar în data de 24 ianuarie 2023, în jurul orei 22:20, personalul de pază al firmei a observat un incendiu la un utilaj de deszăpezire (parcat în incinta punctului de lucru), motiv pentru care a intervenit și a stins incendiul fără a fi înregistrate vic­time sau pagube materiale semni­fi­cative”, informează IPJ Hunedoara.
Potrivit polițiștilor, în urma cercetării la fața locului, la o distanță de apro­xi­mativ 3 metri față de utilajul de des­ză­pezire, a fost identificat un recipient din sticlă, spart, precum și un obiect textil care prezenta urme de carbonizare. Pe șasiul utilajului, sub cabină, au fost identificate mai multe fire electrice cu izolația parțial topită. Verificările efec­tuate arată că urmele de carbonizare ale firelor electrice sunt specifice unui scurt­circuit electric. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura