Doris Visirin, noul secretar general al municipiului Deva

Primarul Devei, Florin Oancea, a numit ieri un secretar general interimar al municipiului, după ce titularul acestui post, Laura Sârbu, a fost arestată preventiv pentru fapte de corupţie.
Potrivit unui comunicat al administraţiei locale, printr-o dispoziţie a primarului, atribuţiile de secretar general interimar al Primăriei Deva au fost preluate de către Doris Visirin (foto), care anterior numirii pe post a îndeplinit funcţia de director al Direcţiei de Asistenţă Socială (DAS). Tot prin dispoziţie a primarului, în funcţia de director executiv interimar al DAS Deva a fost numit Călin Păcurar. Doris Visirin este avocet de profesie.
Reamintim că secretarul general al muni­ci­piului Deva, Laura Sârbu, soţul acesteia, Hadrian Sârbu, angajat în cadrul Biroului Investitori Relaţii Externe, şi cumnatul său, Adrian Mihai Bodrean, tot angajat al primăriei, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile pe 1 aprilie, la solicitarea pro­curorilor DNA fiind acuzaţi de fapte de corupţie. (A. Năstase)

6 comentarii la „Doris Visirin, noul secretar general al municipiului Deva

 • 7 aprilie 2021 la 20:49
  Permalink

  Asta-i o mincinoasa ordinara. E informatoare la SRI. O avocata de doi bani. Amanta lui Oancea. Huooo

 • 8 aprilie 2021 la 6:23
  Permalink

  Pe cine sa pună si Oancea în funcție? Tot un om de „încredere „pentru ca lucrurile sa continue în aceiași direcție construita cu atata greutate….doar nu crede cineva ca s-au terminat hoțiile și combinațiile , s-au speriat putin dar își vor reveni repede la normal,pana la urma „aceiași Marie cu alta pălărie „….Vai de noi !

 • 8 aprilie 2021 la 8:16
  Permalink

  vai de noi …

 • 8 aprilie 2021 la 9:16
  Permalink

  Asta-i avocata aia stearpa care n-a mai facut copii din cauza prea multor barbati si avorturi.

 • 12 aprilie 2021 la 14:40
  Permalink

  o betiva , danseaza pe masa , avocat era doar in procesele ce i le furniza OANCEA in rest slabut

 • 12 aprilie 2021 la 21:59
  Permalink

  Asta-i o sifoana jegoasa. O c…a ordinara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare