Politica si administratie

Dorin Gligor: „Vom câştiga Consiliul Judeţean, la anul”

Dorin Gligor (foto), preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PDL, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că în cadrul Planului Naţional de dezvoltare a infrastructurii, în judeţ, vor fi asfaltaţi 250 de kilometri de drumuri.
„Planul prevede asfaltarea a 10.000 de kilometri de drumuri în întreaga ţară. S-au ţinut şedinţele de avizări, pentru studiile de fezabilitate, proiectul se află într-o fază înaintată. În judeţ, vor beneficia mai multe comune de acest program, printre care Crişcior, Sălaşu de Sus, Bunila, Ilia, Ghelari şi Rapolt. Din păcate, la nivel judeţean nu există o viziune de dezvoltare. Pentru asfaltarea celor 250 kilometri de drumuri, s-au luat în calcul comunele care nu au beneficiat de Măsura 322”, a declarat Dorin Gligor.
Prim-vicepreşedintele PDL Hunedoara, Tiberiu Iacob Ridzi, a afirmat, tot ieri, în conferinţa de presă, că „va fi concepută o Asociaţie de Dezvoltare Intercomunitară, în Valea Jiului, pentru furnizarea căldurii în sistem centralizat, pe modelul reţelei de alimentare cu apă. Este necesară o restructurare a sistemului de încălzire centralizată în Valea Jiului”, a arătat primarul Petroşaniului.
Pe de altă parte, Dorin Gligor, liderul PDL Hunedoara, a declarat că partidul său va câştiga funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, la alegerile de anul viitor. (S. Popa)

2 comentarii la „Dorin Gligor: „Vom câştiga Consiliul Judeţean, la anul”

  • Traducere in limbajul de mahala al partidului din care face parte: „T-ai vazut-o pe la spate ?”

  • PDL va castiga CJ pentru ca este o unitate frateasca in acest moment intre Deva si Valea Jiului,Minerii Vaii Jiului (CNH)si Termocentralele Mintia-Paroseni,intre Gligor si Ridzi . Speram sa se modernizeze anul acesta si drumul national Petrosani-Obarsia Lotrului-Voineasa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura