EvenimentFlash

Doi scandalagii beţi au terorizat personalul de la urgenţa spitalului din Petroşani

03 batausul retinut la politia petrosani_1Maximilian Gânju

Medici şi asistente alungaţi din Urgenţa Petroşani, brancardieri şi agenţi de pază bătuţi de un recidivist aflat în stare de ebrietate, care a mai fost închis  pentru violenţă. Totul s-a întâmplat duminică dimineaţa,  după ce recidivistul, însoţit de un alt individ, a ajuns la spital tocmai pentru a cere ajutor.

Au spart geamurile unor autoturisme
Cadrele medicale din Urgenţa Petroşani au fost terorizate duminică dimineaţa, la propriu, de doi bărbaţi, unul dintre ei fiind extrem de agresiv. Individul, Cristian V., în vârstă de 35 de ani, a ajuns în jurul orei trei la Spitalul de Urgenţă cu un taxi. Avea o lovitură la cap şi era însoţit de un amic, Ioan C., de 27 de ani, cu care provocase în urmă cu câteva ore un alt scandal la un club din Petroşani. Cei doi au făcut scandal, pentru că nu le-a convenit nota de plată pentru băutura consumată. Au spart geamurile de la două autoturisme din parcarea clubului şi în încăierare, Cristian V. a fost rănit. S-a dus la Urgenţă pentru a primi ajutor, însă fără nici un motiv s-a răzbunat pe toţi cei care au vrut să-l ajute.

Nevoiţi să fugă din calea lui
De teama celor doi, medicii şi asistentele au fugit pur şi simplu din unitate, până au sosit poliţiştii. „Este vorba de două persoane care s-au prezentat în spital, au fost aduse de către un taxi, afirmând că au fost agresate. Una dintre persoane prezenta o plagă la nivelul scalpului, care sângera. După ce au coborât din taxi, cel lovit la cap (n.r. Cristian V.) s-a întins pe jos iar cei doi brancardieri ai mei au mers ca să aducă targa pentru a-l duce în Serviciul Chirurgie. A refuzat, şi brancardierii s-au dus după un cărucior, dar a refuzat şi acel lucru şi au început să facă scandal, să înjure, să întrebe cine i-a bătut şi apoi l-au lovit pe brancardierul nostru. Asistentele aşteptau în Chirurgie pacientul şi cei doi s-au îndreptat spre ele şi au intrat în cabinet înjurând. Apoi, cel lovit s-a întors şi a intrat în cabinetul de interne, s-a dezbrăcat şi a devenit din ce în ce mai violent. (…) A rupt uşa de la Chirurgie, a dat cu pumnii şi picioarele în uşa de la Interne şi a intrat în sala unde facem suturile şi toată lumea s-a speriat. În cei 13 ani de când lucrez în Urgenţă, nu am păţit aşa ceva, ca în seara aceasta”, a declarat Liliana Dumitru, medicul de gardă. De asemenea, paznicul care a încercat să-l liniştească a fost bătut de individ.

Poliţiştii i-au făcut dosar penal
După ce angajaţii din Urgenţă au reuşit să sune la 112, au ajuns imediat poliţiştii şi i-au ridicat pe cei doi scandalagii. Pentru scandalul din club, aceştia au fost sancţionaţi contravenţional. Ulterior, unul din proprietarii maşinilor avariate a depus plângere pentru distrugere, care a fost conexată la dosarul penal deschis de poliţişti. Comisarul şef Ştefan Ciucă, adjunctul Poliţiei Petroşani, a declarat că bătăuşul, Marius Cristian V. (foto), a mai fost în atenţia poliţiştilor tot pentru fapte cu violenţă. Acesta a fost reţinut, urmând ca astăzi, luni, să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, pentru că, potrivit poliţiştilor, individul prezintă pericol social.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura