Doi copii, daţi în urmărire naţională, după ce au fugit de acasă

De mai bine de trei zile, doi copii din municipiul Vulcan sunt căutaţi în toată ţara, după ce au fugit de acasă. Băieţii le spuseseră părinţilor că merg la joacă, dar nu s-au întors nici până astăzi.
Este vorba de Ianoş Cristian Kovari (foto) de 11 ani, şi de Gigi Muntean, de 13 ani. Împreună, aceştia au plecat sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 9,00, spre Centrul Cultural „Şansa”, din Vulcan, unde obişnuiau să-şi petreacă timpul liber, jucându-se pe calculator. După mai bine de 12 ore, însă, pentru că nici unul dintre ei nu se întorsese acasă, mamele acestora au anunţat Poliţia. „La data plecării, cei doi minori nu aveau la ei acte de identitate, bani, bunuri sau valori. Poliţiştii au stabilit că  nu e prima dată când băieţii pleacă de acasă. Pentru că nu au fost găsiţi în această zonă şi nici în spitale, cei doi au fost daţi în urmărire naţională şi în consemn la frontieră”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Gigi Muntean are 1,50 m înălţime, ten măsliniu, ochii negri, păr brunet, tuns scurt. Când a plecat de acasă, acesta purta o cămaşă neagră, pantaloni de trening maro şi adidaşi albi. Ianoş Cristian Kovari, are 1,20 m înălţime, ten măsliniu, ochii negri, păr brunet, tuns scurt. Poartă pantaloni de culoare albastru cu alb şi adidaşi negri.
Cei care pot furniza informaţii utile găsirii celor doi minori, sunt rugaţi să apeleze de urgenţă numărul unic 112. (C. Ghenea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.