ActualitateFlash

Doctoriţa Benea, condamnată definitiv

03 Mirela Ciobanu BeneaIeri, Curtea de Apel Alba Iulia a dat sentinţa în dosarul doctoriţei Mirela Ciobanu (foto), fostă Benea, acuzată de luare de mită.
Magistraţii au menţinut pedeapsa aplicată de Tribunalul Hunedoara, astfel încât, doctoriţa a rămas cu pedeapsa de doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de doi ani. Timp în care Mirela Ciobanu va avea de respectat şi anumite interdicţii privind exercitarea unor drepturi civile. Totodată, instanţa a înlăturat măsura confiscării speciale pentru mai multe bunuri, depuse la Camera de corpuri delicte a Poliţiei municipiului Hunedoara, constând în pachete de cafea, cutii de bomboane, sticle cu băuturi alcoolice, seturi de vase din ceramică şi alte bunuri. Hotărârea dată de Curtea de Apel Alba Iulia este definitivă.
Află în cinci zile dacă va mai profesa
Reamintim cititorilor că, Mirela Ciobanu, fostă Benea, medic specialist în evaluarea şi expertiza capacităţii de muncă, a fost trimisă în judecată, fiind acuzată că a primit de la un cetăţean suma de 1.000 de lei. Potrivit anchetatorilor, doctoriţa a fost prinsă în flagrant chiar în cabinetul său medical din incinta Spitalului Municipal „Alexandru Simionescu“ din Hunedoara, iar banii pe care i-a luat erau marcaţi. Contactat pentru a oferi un punct de vedere vizavi de situaţia juridică a doctoriţei Mirela Ciobanu, directorul Casei Judeţene de Pensii Hunedoara, Ilie Toma, a afirmat că va lua o decizie în termenul prevăzut de lege. „Nu am primit nimic oficial legat de situaţia juridică a medicului respectiv. În momentul în care vom primi de la instanţă sentinţa, voi convoca juriştii şi comisia de disciplină din instituţie, pentru a vedea ce soluţie legală trebuie aplicată în acest caz. Avem termen  cinci zile să dăm un punct de vedere”, a explicat Ilie Toma, directorul CJP Hunedoara. (N.Bumbac)

One thought on “Doctoriţa Benea, condamnată definitiv

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura