DJ 706 A, de la Mintia la Bejan, intră în reparații

5-laurentiu-nistor-34Porțiunea din drumul județean 706 A, care face legătura între podul de la Termocentrala Mintia cu podul din localitatea Bejan, va fi reparată de urgență. Acest lucru va fi posibil datorită discuțiilor avute de deputatul Laurențiu Nistor (foto), preşedintele organizaţiei judeţene a PSD,  cu cei de la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), prin care le-a prezentat starea deplorabilă în care se află calea de acces, cerându-le să intervină.

Potrivit deputatului hunedorean, lucrările de reabilitare a drumului vor începe din 5 mai, așa cum au hotărât cei de la CNADNR. Reparațiile vor fi executate, pe propria cheltuială, de compania care lucrează la construcția Autostrăzii Lugoj – Deva, Lot 4, din zona Șoimuș – Dobra. Asta pentru că, drumul județean 706 A a fost grav deteriorat de vehiculele de mare tonaj care transportă materiale pentru contruirea autostrăzii. (N. Bumbac)

2 comentarii la „DJ 706 A, de la Mintia la Bejan, intră în reparații

 • 1 mai 2015 la 0:04
  Permalink

  Mesajerule, incepu campania ? sau ce ragaiti aberatii dastea ?
  Baaai ce pile are Nistoras asta la Doamne Doamne, ca fac aia de la CNADNR drumuri gratis.
  Mesagerule, vezi ca s-a invechit placa asta cu “asfaltarea pentru voturi”, si cum e cu legea domnu Nistor’, alo’ fraierii care daca nu au ce face citesc buda asta de articol, vedeti ca banii si legea nu prea merg chiar asa cum ne crede Nistoras de bolovani pe toti.
  Mars Nistoras ca te urecheaza Ponta, pai cum nu a facut un metru de autostrada din 2012 pana acu, te gasisi matale sa pui pe cei de la autostrazi sa sponsorizeze ulite comunale ???
  Bai ce jeg a devenit Mesagerul PSD ?!!

 • 1 mai 2015 la 8:41
  Permalink

  Mai jegosule ce a facut Nistor pentru comuna voi nu sunteti instare ca sa intretineti.Cine la vazut vreodata pe jegu de Irimie sa vina prin sate cum facea Nistor.Irimie vine numai cand cerseste voturi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Complexul Energetic Hunedoara a cumpărat o parte din certificatele de emisii CO2

Complexul Energetic Hunedoara (CEH) a reuşit să cumpere o parte din certificatele de emisii cu efect de seră, necesare pentru a

Judecătorii au amânat din nou pronunțarea în dosarul lui Alic

Astăzi, magistrații Tribunalului București au mai amânat pentru o săptămână pronunțarea sentinței în dosarul în care fostul prefect al județului

Hoț de mașini, prins de polițiști

Polițiștii din Petroșani au prins un hoț de automobile în urma unei razii organizate în cartierele Aeroport, Sașa și Colonie din

Închide