ActualitateFlash

Disponibilizări la Termocentrala Mintia

Sorina Popa

Se pare că fostul prefect de Hunedoara, Cristian Vladu, le aduce ghinion energeticienilor deveni. Nici n-a ajuns bine fostul prefect să conducă Termocentrala Mintia, că deja se şi fac disponibilizări aici. Este vorba de 300 de salariaţi, care îşi vor pierde locurile de muncă, sindicaliştii solicitând acordarea unor plăţi compensatorii pentru aceştia.
Liderul sindical Ioan Predoi, vicepreşedintele Sindicatului Electrocentrale Deva, susţine că se solicită ca salariaţii care vor fi disponibilizaţi să beneficieze de plăţi compensatorii în funcţie de vechime şi de prevederile contractului colectiv de muncă.
Înainte de luarea unor asemenea măsuri, administraţia termocentralei va discuta cu liderii de sindicat, pentru a stabili criteriile care vor sta la baza departajării salariaţilor care vor pleca din firmă.
În prezent, la SC Electrocentrale Deva-Termocentrala Mintia lucrează aproximativ 2.000 de salariaţi. Fostul prefect Cristian Vladu a fost numit la începutul acestui an în funcţia de director general adjunct la Electrocentrale Deva. Deoarece, directorul general al societăţii, Costel Alic, se află de mai multe luni în concediu medical, Vladu conduce efectiv termocentrala.

One thought on “Disponibilizări la Termocentrala Mintia

  • Pai daca Alic
    ii bolnav sa iese la pensie de boala !ce mai incurca si ala lucrurile si ia bani degeaba .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura