Disponibilizări la Termocentrala Mintia

17 februarie 2010 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

Se pare că fostul prefect de Hunedoara, Cristian Vladu, le aduce ghinion energeticienilor deveni. Nici n-a ajuns bine fostul prefect să conducă Termocentrala Mintia, că deja se şi fac disponibilizări aici. Este vorba de 300 de salariaţi, care îşi vor pierde locurile de muncă, sindicaliştii solicitând acordarea unor plăţi compensatorii pentru aceştia.
Liderul sindical Ioan Predoi, vicepreşedintele Sindicatului Electrocentrale Deva, susţine că se solicită ca salariaţii care vor fi disponibilizaţi să beneficieze de plăţi compensatorii în funcţie de vechime şi de prevederile contractului colectiv de muncă.
Înainte de luarea unor asemenea măsuri, administraţia termocentralei va discuta cu liderii de sindicat, pentru a stabili criteriile care vor sta la baza departajării salariaţilor care vor pleca din firmă.
În prezent, la SC Electrocentrale Deva-Termocentrala Mintia lucrează aproximativ 2.000 de salariaţi. Fostul prefect Cristian Vladu a fost numit la începutul acestui an în funcţia de director general adjunct la Electrocentrale Deva. Deoarece, directorul general al societăţii, Costel Alic, se află de mai multe luni în concediu medical, Vladu conduce efectiv termocentrala.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. nicolae spune:

    Pai daca Alic
    ii bolnav sa iese la pensie de boala !ce mai incurca si ala lucrurile si ia bani degeaba .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deşi au primit locuinţe, le-au refuzat

Pentru că li se cer prea mulţi bani pentru contractele la utilităţi, nevoiaşii refuză să se mute în locuinţele sociale....

Doi directori la Fiscul din Petroşani

Valentin Petraru, fostul director al Administraţiei Finanţelor Publice Petroşani, a câştigat procesul intentat ANAF, după ce a fost demis, iar...

Hoţul se ascundea… acasă

Un hunedorean în vârstă de 22 de ani, Ioan Curcui, dat în urmărire naţională şi internaţională, a fost depistat de...

Închide