Politica si administratie

Directorul general al Minvest rãmâne pe post

5 daniel andronache director minvest (5)  Sorina Popa

Directorul general al Companiei Minvest Deva, Daniel Andronache (foto), nu merge pe postul de secretar de stat în Ministerul Economiei, aşa cum se vehicula recent. E adevărat, susţine Andronache, a primit propuneri, dar acestea nu s-au concretizat.

A încheiat pe profit anul 2012
Pe de altă parte, acuzaţiile lansate de vicepreşedintele Consiliului Judeţean  Alba, Florin Roman (PNL), privind riscul ca Minvest să piardă acţiunile pe care le deţine la Societatea Roşia Montană Gold Corporation, sunt total false.
Roman a declarat într-o conferinţă de presă că acţionarul minoritar de la Roşia Montană Gold Corporation, adică Minvest, se află în insolvenţă. “Faptul că Minvest Deva este în insolvenţă poate produce un real pericol ca aceste acţiuni să fie pierdute sau disipate”, a susţinut vicepreşedintele CJ Alba.
„Compania Minvest Deva nu se află în insolvenţă. Am încheiat anul trecut pe profit, nu avem datorii comerciale, deci, nimeni nu poate cere falimentul companiei. În ceea ce priveşte cele 19,31 la sută acţiuni pe care le deţinem la Roşia Montană Gold Corporation, nu există nici un fel de risc să le pierdem”, a declarat Daniel Andronache, directorul general al Companiei Minvest Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura