Directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara a demisionat din funcție

30 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

 

Președintele-Director General a Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara, Liliana Vaidner (foto), a demisionat, ieri, din funcție. Acesta și-a anunțat demisia prin comunicatul de presă pe care îl publicăm în continuare.

,, Astăzi, 29.11.2019, demisionez din funcția de Președinte – Director General al Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara. Motivele am să aleg să nu le comentez.

Mandatul pe care l-am avut, timp de mai bine de doi ani, a fost unul plin de emoție, de implicare, destinat sănătății sutelor de mii de hunedoreni, asigurați ai Casei de Asigurări de Sănătate. Așa cum am simțit și acționat – personal și instituțional – consider acești ani de mandat o reușită. Această reușită aparține însă și unei echipe minunate, căreia îi mulțumesc. Alături de echipa Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara, mulțumesc tuturor celor care, pe durata mandatului meu, mi-au acordat sprijin, încredere și mi-au susținut inițiativele.

A gestiona calitatea sănătății a peste 450.000 de persoane este un efort susținut și unul care trece dincolo de diferențe, opinii, interese. Acest fapt s-a întâmplat constat, iar lucrul bine făcut se vede în sănătatea din județul Hunedoara.

În acest mandat au fost multe momente de cotitură, care au condus cel puțin la o victorie pentru sănătatea din județul Hunedoara. Aceasta este înființarea Oficiului de Asigurări de Sănătate Petroșani, compartiment al Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara, cu activitate permanentă, zilnică, în Valea Jiului, care deservește mai bine de 25% din populația județului, adică peste 119.000 de asigurați.

Domeniul sănătății este unul dinamic, cu multe provocări, care implică viziune și gândire strategică, dar și acțiune suportivă. Cred că toate aceste aspecte au caracterizat mandatul meu de Președinte – Director General al Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara în timpul celor peste doi ani în care l-am deținut.

Acum, la bilanț, doresc mult succes celor care vor coordona acest complex aspect al vieții hunedorenilor, astfel încât calitatea serviciilor asigurate să fie una cel puțin constantă.,,

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ finanţe, 29.11.2019

Mircea Igreţ, reales preşedinte al Sindicatului Finanţe Publice Hunedoara

Mircea Igreţ (foto) a obţinut recent un al treilea mandat de lider al Sindicatului Finanţe Publice Hunedoara. Mandatul de sindicalist...

Pro România merge mai departe!

Conducerea Pro România îşi propune să colaboreze cu PSD în proiecte ale unei stângi moderne, dacă reforma din PSD „va...

Închide