Diplomă de onoare, cadouri şi mulţumiri, pentru un senior de la Apa Serv, ajuns la vârsta pensionării

Remarcabilul gest de apreciere pe care conducerea operatorului de apă din Valea Jiului – SC Apa Serv Valea Jiului SA Petroşani – îl aduce pentru fiecare salariat ajuns la vârsta ieşirii la pensie a continuat anul acesta prin gestul similar de care a avut parte în aceste zile, inginerul Nicolae Nistor.

Inginerul Nicolae Nistor are o activitate în câmpul muncii de 41 de ani, din care mai mult de jumătate a activat doar în cadrul operatorului de servicii de alimentare cu apă şi canalizare din Valea Jiului. În ultimii ani, Nicolae Nistor a lucrat ca inginer la Serviciul Investiţii Proiectare Dezvoltare al Apa Serv Valea Jiului Petroşani.
În semn de apreciere a activităţii sale în cadrul companiei Apa Serv, dar şi a întregii sale activităţi în câmpul muncii, cu ocazia ieşirii la pensie, conducerea Apa Serv a dorit să marcheze acest moment important din viaţa domnului Nicolae Nistor, printr-o ceremonie restrânsă, dar emoţionantă. Astfel, acesta a fost invitat la sediul central al Apa Serv, unde a fost primit de către directorul general al Apa Serv, Cristian Ionică şi de către şeful Departamentului Exploatare, Florin Donisă, care i-au oferit o diplomă de onoare, dar şi câteva cadouri simbolice, printre care şi o mică inovaţie tehnică şi artistică.
”Cu prilejul pensionării, după o viaţă de muncă, conducerea societăţii vă doreşte, atât dumneavoastră, cât şi celor pe care-i îndrăgiţi, multă sănătate, fericire şi să aveţi parte de cât mai mulţi ani de pensie însoţiţi de sănătate şi numai bucurii. În plus, vă mulţumim sincer pentru toată activitatea dumneavoastră pe aţi depus-o cu responsabilitate în cadrul societăţii noastre”, i-a spus directorul general Cristian Ionică, de acum fostului angajat ieşit la pensie. (Biroul de presă al Apa Serv Valea Jiului)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.