Din vară, echipa de fotbal Cetate Deva va trece în subordinea primăriei

5 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Antrenorul echipei de fotbal Cetate Deva, Ştefan Nanu (foto), a stat două săptămâni în autoizolare, la Râmnicu Vâlcea, după ce, pe 13 martie, a luat contact cu primarul municipiului Deva, Florin Oancea.

Fostul internaţional şi jucător al echipelor U Craiova, Farul, Rapid, Vitesse (Olanda), Steaua sau Oţelul a fost la o cafea cu primarul Florin Oancea şi cu administratorul public, Adrian David, pentru a discuta planurile formaţiei de fotbal, după care a plecat spre casă, la Râmnicu Vâlcea. A doua zi, pe 14 martie, de la Vâlcea, Ştefan Nanu a aflat că Florin Oancea şi Adrian David au fost diagnosticaţi pozitiv la testul cu coronavirus şi a luat măsurile impuse de autorităţi.
„Am avut ceva emoţii pentru familia mea în această perioadă, dar totul este bine. Când am aflat, am sunat atunci imediat la DSP şi m-am autoizolat cu soţia şi gemenii, mi-au zis că în a 12-a zi îmi vor face testul de COVID-19, dar apoi s-au modificat priorităţile de testare şi nu mi s-a mai făcut. Nimeni din familia mea nu a avut nici un simptom şi pe 27 martie am ieşit din autoizolare, dar tot acasă stăm. Nu m-am plictisit în cele 14 zile, eu stau la casă, lângă Râmnicu Vâlcea, am şi teren mult şi am îngrijit grădina, am stat şi cu gemenii, timpul a trecut repede. Mă bucur că primarul din Deva, fiica sa şi administratorul public s-au şi vindecat, după ce au fost trataţi la Timişoara”, a spus Ştefan Nanu.
Acesta a dezvăluit şi ce se va întâmpla cu LPS Cetate Deva. Echipa pregătită de el ocupă locul 12 în Seria a 4-a a Ligii 3, având 18 puncte din 16 jocuri. ”Din vară, echipa de fotbal va trece sub tutela clubului aflat în subordinea primăriei, CSM Deva, şi se vor face toate demersurile pentru acest lucru”, a spus Nanu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Nicolae Forminte: Multe gimnaste s-ar putea lăsa după această pandemie

Într-o emisiune televizată la postul naţional, antrenorul emerit Nicolae Forminte (foto) a vorbit despre această perioadă de autoizolare, despre deciziile...

Situația infecțiilor cu coronavirus în județ și la nivel național

    În județul Hunedoara, sâmbătă, 4 aprilie erau luate în evidenţă 199 persoane carantinate şi 3.167 persoane aflate în...

Hunedorean prins la Suceava cu transport ilegal de lemne

Un hunedorean de 55 de ani a fost prins de poliţişti la furat de lemn tocmai în Suceava, în zona...

Închide