Din nou, probleme la drumul judeţean care duce la zona Feredeie

10 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Adriana Năstase

Mai mulţi cititori ai cotidianului nostru ne-au trimis la redacţie fotografii cu DJ 107B, care străbate satul Bobâlna şi duce la zona cunoscută sub numele de Feredeie, unde sunt două bazine cu apă termală.
Sătenii se plâng că drumul respectiv nu a mai fost reparat de mult timp şi, în fiecare an, după începerea lucrărilor agricole şoseaua este plină de noroi. Pe lângă dâlmele de noroi lăsate de tractoare, drumul este plin de gropi. „Acest drum se află în administrarea CJ Hunedoara. Anul trecut, din cauza ploilor valea a crescut rupând din margine, lăsând un gol. Din acest motiv, există riscul ca şoseaua să se surpe”, susţin sătenii.
Ce spune Consiliul Judeţean în legătură cu DJ 107B? „În prezent, se lucrează la elaborarea Planului anual de reparaţii şi intervenţii la reţeaua de drumuri judeţene, care va fi supus aprobării în următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Hunedoara. În plan sunt cuprinse tipurile de lucrări necesare refacerii părţilor carosabile, lucrări care se vor derula din această primăvară şi până spre sfârşitul anului, drumul DJ 107B fiind inclus în acest program”, se arată în răspunsul celor de la CJ Hunedoara.
Se spune că izvoarele de la Feredeie au fost descoperite încă de pe vremea romanilor. Pentru că izvoarele termale de la Geoagiu-Băi erau mai multe şi mai puternice, cele de la Feredeie au fost ignorate atât de romani, cât şi de întreprinzătorii din epoca modernă.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Doi şoferi fără permis şi unul beat

Cei trei nu s-au gândit nici o clipă că ar putea provoca o tragedie dacă urcă la volan şi conduc...

Descinderi la traficanţii de ţigări

În urma raziei derulate de poliţiştii din Petroşani, doi localnici au fost descoperiţi comercializând ţigări de contrabandă, netimbrate.

Bărbatul care, înarmat cu o sabie, a jefuit o benzinărie, rămâne în puşcărie

Bărbatul din Dobra care a jefuit o benzinărie din localitate, fiind prins şi băgat la închisoare, a recidivat la scurt...

Închide